Prima pagină  »  Ştiri  »  Opel, cu toată viteza înainte
16 MAI 2011, 13:32
2,908
0
Opel, cu toată viteza înainte
De Ilie Toma
0
În sfârşit, vremuri excelente pentru cei de la Opel. Modelele noi, lansate în ultimii ani, dar şi îmbunătăţirea generală a condiţiilor economice, se traduc pentru cei de la Opel pentru cereri record pentru maşinile lor, fapt care îi impune şi la modificări ale orarelor de producţie.

Uzinele Opel din Polonia şi Marea Britanie vor avea schimburi suplimentare în lunile care vin, pentru a face faţă cererii mai mari pentru modelele Opel. Inginerii Opel lucrează acum şi la uzina din Russelheim, Germania – acolo unde este asamblată în prezent Insignia – pentru a o pregăti de startul asamblarii lui Astra.

Noua Astra va fi produsă, astfel, în 3 locaţii – Polonia, Marea Britanie şi Germania. Şi asta pentru că modelul se bucură de un succes deosebit, atât în versiune hatchback, cât şi break. Opel Meriva se bucură de asemenea de un succes răsunător, reuşind să devină cel mai vândut model în segmentul său, performanţă atinsă, de altfel, şi de Astra Sports Tourer. Insignia, modelul de vârf al mărcii, reuşeşte să rămână deosebit de atractivă, producţia pentru acest model rulând la capacitate maximă.

Opel a vândut în primele patru luni ale acestui an 420,000 de exemplare, crescându-şi cota de piaţă în Europa până la aproape 6%.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!