Prima pagină  »  Ştiri  »  Şeful Aston Martin îşi vinde maşina de serviciu pentru a ajuta
11 MAI 2011, 08:55
2,494
6
Şeful Aston Martin îşi vinde maşina de serviciu pentru a ajuta victimele din Japonia
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
Dr. Ulrich Bez, şeful Aston Martin, are un Rapide drept maşină de serviciu. Dânsul, însă, este pe cale să se despartă de automobilul său, licitându-l pentru o cauză nobilă. Acesta planifică să ofere toţi banii primiţi de la vânzarea maşinii sale de serviciu pentru ajutorarea victimelor cutremului şi a tsunami-ului din Japonia.

„Nimeni nu poate rămâne indiferent faţă de evenimentele din Japonia, şi noi, cei de la Aston Martin, nu facem excepţie în acest sens. Suntem prezenţi pe piaţa Japoniei de mulţi ani, şi suntem cu adevărat conectaţi la ceea ce se intâmplă acolo, prin urmare, ne dorim să-i ajutăm pe cei care au avut de suferit”, a declarat şeful companiei britanice.

Oficialii Aston Martin speră că automobilul de serviciu a Dr. Ulrich Bez va strânge o sumă frumoasă la licitaţie, mai ales că acesta este unul absolut unic. Rapide-ul şefului Aston Martin poartă numărul de şasiu „F00039”, este cu volan pe dreapta şi a fost produs la sfârşitul anului 2009, special pentru Dr. Ulrich Bez. Culoarea sa este şi ea una deosebită – un albastru Concours Blue, iar interiorul este tapiţat în piele neagră, cu covoraşe gri. Pentru lemnul inserţiilor a fost ales nucul, iar scaunele din spate dispun de încălzire şi climatizare. Tot pentru marele pasager al banchetei din spate există o comandă integrată de deschidere a uşii garajului, sistem multimedia cu recunoaştere DVD şi două display-uri, precum şi căşti integrate, cu infraroşu.

Aston Martin Rapide a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt, în septembrie 2009, iar acum câteva săptămâni, la Salonul Auto de la New York, a fost recunoscut de un juriu internaţional din 66 de jurnalişti auto drept cea mai frumoasă maşină existentă astăzi pe piaţă.
COMENTARII (6)
GrandPremium
Chişinău
la 11 Mai 2011 - 12:29
Maladetz mujicu!!!Putzini cine a face tot asha!!!:-((((((((((
0
3
Nick
Chişinău
la 11 Mai 2011 - 13:56
mda .. mega masina
0
2
Amator
Chişinău
la 11 Mai 2011 - 18:00
Un gest de laudat, dar nu vati gindit ca el porsimplu vra sasi schimbe automobilu sau de serviciu pe alt ceva. Dar oricum e bine ca doneaza banii JAponiei
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 11 Mai 2011 - 22:40
Si eu daca as avea vreo 3 tot as vinde una.
1
1
dima
Chişinău
la 11 Mai 2011 - 22:57
am sa spun doar parerea mea, de cind lucrez, eu am vazut o sumedenie de directori, practic fiecare cu si - lor, insa stiu o chestie ca toate donatiile sau premiile... etc, tot din contul celor care muncesc se iau, azi o dat un aston de vro 100 mii euro , miine reduce salariile cu 100 euro de la fiecare si isi cumpara unul si mai si in loc!
0
0
kamy
Chişinău
la 12 Mai 2011 - 16:01
Salonu este mai presus de orice! bv frumos..
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!