Prima pagină  »  Ştiri  »  Nou pe site: MAGAZIN AUTO şi ClubCard PiataAuto.md AutoAsist!
4 IULIE 2011, 17:15
2,074
1
Nou pe site: MAGAZIN AUTO şi ClubCard PiataAuto.md AutoAsist!
De Ilie Toma
0
Lansăm astăzi MAGAZINUL AUTO cu primul produs: ClubCard PiataAuto.md!

Ce înseamnă MAGAZIN AUTO?

Simplu. MAGAZIN AUTO e locul în care se vând produse şi servicii destinate automobiliştilor şi maşinilor lor. Cumpără online, iar livrarea în Chişinău este gratuită!

Ce vom comercializa aici? Începem astăzi cu un produs cu totul special: ClubCard PiataAuto.md, şi în zilele următoare includem şi toate tipurile de asigurări auto. Apoi, foarte curând venim şi cu un asortiment de produse speciale, pentru cei mai fideli fani ai mărcilor auto! Şi, desigur, vom include şi lucrurie de care avem neapărată nevoie pentru maşina noastră: anvelope, baterii, soluţii de îngrijire, etc.

Astăzi însă lansăm, după cum spuneam şi un produs cu totul special – ClubCard PiataAuto.md AutoAsist!

Ce înseamnă ClubCard?

Păi, Club Cardul este o metodă inovativă de a beneficia de o serie de avantaje, pe de o parte, şi de a te asigura de orice risc de defecţiuni neprevăzute, pe de alta. Vorbim des despre ADAC-ul din Germania, şi ştim că membrilor clubului ADAC, spre exemplu, dacă li se întâmplă o defecţiune neprevăzută pe drum, beneficiază de servicii de evacuare gratuite, cazare şi chiar maşină la schimb. pentru o contribuţie modestă de membru, obţii siguranţă deplină, iar contribuţia ţi-o returnezi de fapt prin reducerile de care beneficiezi pe baza Club Cardului.

Ce-ai spune dacă la staţiile de alimentare cu benzină sau diesel ai avea reduceri? Şi dacă mai primeşti reduceri şi la lucrările de deservire tehnică? Timp de un an îţi recuperezi mult mai mult decât contribuţia pe care o plăteşti la început!

Cum funcţionează Club Cardul?

Preţul unui Club Card anual este de 749 lei. Odată achiziţionat cardul, acesta îţi garantează protecţia deplină pe parcursul unui an întreg, fără alte costuri. Programul este dezvoltat şi asigurat cu logistică tehnică de AutoAsist şi PiataAuto.md

În cazul în care, pe parcursul unui an, ţi se întâmplă una sau mai multe situaţii neprevăzute care îţi face imposibilă deplasarea, apelezi la linia fierbinte menţionată pe card. Fie că este vorba de un accident, fie că te-ai împotmolit în zăpadă, în noroi, sau nu-ţi porneşte maşina într-o dimineaţă geroasă de iarnă – în oricare din aceste situaţii ne poţi apela şi obţii asistenţă tehnică gratuită! Dacă defecţiunea va putea fi remediată la faţa locului, o vom face şi îţi vei putea continua drumul, fără să achiţi nici un leu! Dacă maşina ta nu va putea fi reparată pe loc, o vom tracta cu un evacuator specializat până la cea mai potrivită unitate de service (cea pe care o vei dori tu), şi, din nou, nu va trebui să achiţi nimic. Mai mult ca atât, dacă maşina ta a suferit un accident, îţi vom asigura mobilitatea cu un alt automobil!

Lista completă de beneficii pe care le obţii o poţi găsi aici: ClubCard PiataAuto.md

Oriunde ai fi pe teritoriul Moldovei, ne apelezi şi îţi venim în ajutor!

Cum pot obţine informaţii suplimentare vizavi de beneficiile ClubCard-ului PiataAuto.md AutoAsist?
Contactează-ne la numărul de telefon ( 373 22) 21-35-82, şi îţi vom oferi răspuns la toate întrebările.

Cum pot achiziţiona un ClubCard PiataAuto.md AutoAsist?
Foarte simplu! Ne poţi contacta la numărul de telefon ( 373 22) 21-35-82 pentru a comanda un card, după care, în funcţie de comoditate, fie ţi-l livrăm, fie îl ridici de la sediul PiataAuto.md, pe adresa: str. Sciusev, 101, Chişinău.

Dacă eşti utilizator înregistrat pe site, atunci ţie mult mai simplu să îl cumperi – îl poţi comanda online în MAGAZINUL AUTO, iar noi ţi-l livrăm!
COMENTARII (1)
Mihail
Chişinău
la 4 Iulie 2011 - 22:11
bun piataauto munca voastra se arata acum :)
0
2
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!