Prima pagină  »  Ştiri  »  Evadat din jocurile de calculator: Hyundai Veloster ARK Performance
6 OCTOMBRIE 2011, 15:24
1,943
4
Evadat din jocurile de calculator: Hyundai Veloster ARK Performance
De Ilie Toma
4
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Pentru a pune accent pe potenţialul de performanţă şi posibilităţile de tuning post-achiziţie, Hyundai va aduce la SEMA o versiune trasformată radical a noului său coupe cu 3 uşi – Veloster. Ajunsă pe mâna casei coreene de tuning ARK Performance, Veloster a ajuns să semene cu o maşină gata de raliuri stradale.

Sub capota modelului a fost montată o turbină nouă, care a sporit puterea propulsorului până la 210 CP. La exterior, caroseria a fost vopsită în nuanţă gri, şi condimentată cu linii de un verde intens. Desigur, nu au fost omise nici formele caroseriei, care au căpătat o agresivitate de invidiat. Barele de protecţie, aripile roţilor, sistemul de evacuare, suspensia – toate au fost modificate radical.

Şi pentru că ARK Performance vrea să facă din Hyundai Veloster unul din modelele care să inspire tinerii entuziaşti de tuning, exemplarul care va fi prezent la SEMA a primit şi un sistem audio demenţial. Cel mai fascinant lucru e că toate elementele de tuning, prezente pe Veloster, pot fi comandate şi instalate separat, în funcţie de ceea ce îi inspiră mai mult pe proprietarii entuziaşti de Veloster.

Practic, mesajul transmis de tunerii de la ARK Performance este simplu: dacă vă doriţi un automobil accesibil, pe care să-l puteţi tuna până unde vă încape imaginaţia, atunci achiziţionaţi un Hyundai Veloster şi cumpăraţi elementele de tuning de la noi, unul câte unul, sau toate împreună, apoi instalaţile pe Veloster-ul Dvs. Pas cu pas, tuning accesibil şi fascinant. Aproape ca în jocurile de calculator!
COMENTARII (4)
Mihail
Chişinău
la 6 Octombrie 2011 - 15:34
am vazut modelu acesta in natura.... vrau sa spun ca ramii cu gura cascata... se simte miros de talie inalta... sio mai crescut aceste marci ...
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 7 Octombrie 2011 - 09:01
Hyundai s-a apukat de tuning... ceva impresionant.
0
1
Alexandru
Chişinău
la 8 Octombrie 2011 - 08:45
Cine era Coreia cu 20 ani in urma, sa zicem in comparatie cu Moldova? Corect nimeni. In 20 de ani de cercetare a identitatii si limbii pe care o vorbim noi, ei au reusit sa creeze noi tehnologii, sau cel putin sa le aplice in practica. Noi, cu limba si identitatea ramanem doar sa admiram ce produc ei. Bravo noua.
0
0
Mihail
Chişinău
la 8 Octombrie 2011 - 11:30
Ion sei sai fasi din cauza unor toromashi la care pe creer te dai cu sania in plina fara cares controlati de romani sufera tot poporul....
da noi aestia care ne stim istoria mai bine ... ar trebui sai invatam minte da daca suntem cei mai rabdatori oameni din lume.... ne lasam calcati pe cap si tot nu zicem nimik appp.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!