Prima pagină  »  Ştiri  »  Grupul VW va efectua un recall masiv în SUA
7 OCTOMBRIE 2011, 11:46
1,988
5
Grupul VW va efectua un recall masiv în SUA
De Ilie Toma
3
Grupul Volkswagen va efectua un recall masiv în SUA, din cauza unor probleme la unele motoare diesel. Sub incidenţa recall-ului vor intra 168,275 de automobile Audi şi Volkswagen, echipate cu propulsoarele TDI de 2.0 litri, produse între anii 2009 şi 2011.

Mai exact, sunt vizate modelele Jetta, unele Golf-uri şi Audi A3. Conform oficialilor VW, problema constă în canalele sistemului de injecţie, care ar putea dezvolta anumite fisuri în timp, şi care ar putea duce la scurgerea de combustibil, şi implicit la posibile incendii. Totuşi, deocamdată nu a fost raportat nici un incident cauzat de această problemă.

Recall-ul este cauzat de furnizorul producător al componentelor vizate. Acesta asambla componentele pe 5 linii diferite de producţie, dintre care 1 a fost defectată, şi anume producţia de aici este cea defectuoasă. Prin urmare, din cele 160 mii de exemplare rechemate, se aşteaptă că doar 20% dintre ele vor avea defectul menţionat.

Recall-ul va începe în luna noiembrie. Modelele destinate pieţei europene nu sunt afectate.
COMENTARII (5)
Mihail
Chişinău
la 7 Octombrie 2011 - 16:16
ehh mai bine mai tirziu decit niciodata...
cineva critica inginerii de la toyota ca cum gindesc de scapa atitea probleme ... da iata ca si nr.1 german mai greseste....
eu inteleg foarte bine ... de mai multe ori vom vedea branduri mari care fac recalluri decit altele mici pentru ca acestea mari au si multi invidiosi care atita si asteapta sa gaseasca ceva pentru ai strika imaginea...
forta VW voi sunteti nr.1 in europa si aveti o imagine buna la nivel mondial demn de un contructor european...
0
0
Alexandru
Chişinău
la 8 Octombrie 2011 - 08:41
Mihai, tehnologiile noi se dezvolta mai repede decat producatorii pot sa le aplice in anumite directii []. E si normal sa existe anumite lacune. Doar noi, moldovenii nu gresim, pentru ca nu producem. Mult noroc si scuze pentru remarca.
0
0
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 8 Octombrie 2011 - 11:50
Stimate Ion, Vă rugăm abţineţi de la aprinderea sterilă a unor discuţii cu scopul promovării site-ului pe care l-aţi menţionat şi pe care a trebuit să-l excludem din textul comentariilor Dvs. Vedeţi pagina de publicitate a site-ului nostru pentru servicii de publicitate.
Vă mulţumim anticipat pentru corectitudine!
0
0
Igor
Victoria, Canada
la 9 Octombrie 2011 - 09:36
eiii ceai sai faci, se mai greseste lumea...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 11 Octombrie 2011 - 15:50
Pe noi europenii ne-a okolit pericolul...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!