Prima pagină  »  Ştiri  »  Roadshow-ul Centrului Auto Elita 5, la cea de-a treia ediţie
10 OCTOMBRIE 2011, 15:36
2,099
1
Roadshow-ul Centrului Auto Elita 5, la cea de-a treia ediţie
De Redacţia PiataAuto.md
2
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
Săptămâna trecută, aproximativ o sută de automobile, reprezentante ale mărcilor distribuite de Centrul Auto Elita 5, au participat la cea de-a treia ediţie a roadshow-ului anual, devenit deja tradiţional. Ediţia din acest an a pus accent pe modelele 4x4, cea mai mare a automobilelor participante fiind SUV-uri şi crossovere Mitsubishi. Lor li s-au alăturat şi modele Honda, marcă pe care Centrul Auto Elita 5 o reprezintă oficial de la sfârşitul anului trecut.

Şase modele au asigurat spectacolul pe traseul de offroad de la Schinoasa: Mitsubishi Pajero Sport, L200, Outlander XL şi ASX, precum şi Honda CR-V şi Great Wall Hover. Acesteau au demonstrat că şi SUV-urile obişnuite, de serie, se pot descurca de minune în cele mai solicitante condiţii.

Pe lângă show-ul asigurat de parcurgerea traseelor offroad şi posibilitatea de a participa la drive teste, Centrul Auto Elita 5 a mai organizat o serie de surprize şi concursuri, precum şi un show de motociclete.

Pentru a Vă convinge pe propria piele de capacităţile modelelor 4x4 Mitsubishi, sunteţi aşteptat în showroom-ul Mitsubishi Motors Moldova, la adresa:

Bd. Dacia, 55, Chişinău
Tel: ( 373 22) 66-40-58
www.mitsubishi-motors.md
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 11 Octombrie 2011 - 16:11
Mi-i interesant ce calitati de off-road scoate la iveala Great Wall Hover.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!