Prima pagină  »  Ştiri  »  Seat Mii – încă o interpretare a lui VW up!
4 OCTOMBRIE 2011, 08:08
2,030
5
Seat Mii – încă o interpretare a lui VW up!
De Ilie Toma
2
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
Grupul Volkswagen continuă ofensiva în segmentul compact şi dezvăluie o nouă interpretare a lui VW up!, de această dată cu sigla Seat pe capotă. Astfel, devine cât se poate de clar că producătorul are intenţii prioritare pentru segmentul subcompact şi va pune în aplicare întreg arsenalul său pentru a cuceri piaţa.

La Salonul Auto de la Frankfurt, Volkswagen a dezvăluit noul VW up! – maşina de oraş care promite să refacă din marca germană o maşină extrem de accesibilă, a poporului. Pe lângă versiunea de producţie a lui up!, standul Volkswagen a mai adăpostit o serie de concepte, toate bazate pe up!, care aduceau o gamă largă de posibile versiuni de caroserie, derivate din noul model. Îndată după încheierea Salonului de la Frankfurt, grupul german a anunţat un alt model sub sigla Skoda – Citigo – , cu care up! care va împărţi platforma tehnică. La încă o săptămână distanţă, urmează şi anunţarea unui model spaniol cu acelaşi substrat tehnic. Poftiţi de alegeţi după plac şi ataşament faţă de brand, că oricum veţi achiziţiona acelaşi miez tehnic!

În mod firesc, foarte multe nu se pot spune despre noul Seat Mii – acesta are aceeaşi lungime ca şi up! sau Citigo – 3.56 m – , aceleaşi opţiuni de motorizări şi chiar şi aceleaşi emisii de CO2, de până la 97 g/km. Va fi disponibilă până şi motorizarea bivalentă, pe bază de benzină şi gaz natural comprimat.

În Spania vânzările vor începe luna viitoare, iar în restul Europei noul Seat Mii va ajunge abia în primăvară.
COMENTARII (5)
Mihail
Chişinău
la 4 Octombrie 2011 - 16:15
vw se jioaca dea scoala :)

imi place chestiunea asta de grup da citeodata e cam plictisitoare cu ideile estea :)
0
0
Igor
London, Marea Britanie
la 4 Octombrie 2011 - 23:10
dar merge, bine ca stie sa se orienteze pe diferite pieti. sa ne fie propus noua un seat, vw si skoda....vw e mai scump, seat-ul nu il stim, skoda s-a recomandat fte bine, deci luam citigo, fix asa, dar la 180 grade in alte parte, asa se mentine pe piata, BRAVO VW, GO ON!!!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 4 Octombrie 2011 - 23:14
gemeni peste gemeni. xD
0
0
Mihail
Chişinău
la 5 Octombrie 2011 - 23:16
sa nu ofensez ca o spun( stiu ca veniturile sunt pe primul plan) da VW parcai siobanu si o turma de oi :) pe unde se duce siobanu vine toata turma :)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 7 Octombrie 2011 - 08:56
Mihai: xD
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!