Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Audi A3, evadat online

24 Februarie 2012 - 08:56
Ilie Toma
Noul Audi A3, evadat online
Salonul Auto de la Geneva va fi locul în care noua generaţie Audi A3 va fi dezvăluită oficial în faţa publicului, însă o serie de imagini au evadat deja din curtea producătorului în cea a online- ului. Nu există nici un motiv să nu credem că aceste imagini sunt oficiale şi veridice, prin urmare înfăţişarea viitorului A3 poate fi considerată deja drept cunoscută.

Noua generaţie Audi A3 va debuta în caroserie hathback cu 3 uşi, după care va urma şi versiunea cu 5 uşi, iar ulterior, în premieră pentru gama A3, va fi disponibil şi un A3 Sedan! Designul interiorului noului A3 a fost dezvăluit oficial anterior, în cadrul Consumer Electronics Show, un eveniment ce are loc în Las Vegas, SUA. Totuşi, noua serie de imagini e cu mult mai informativă, dezvăluind habitaclul modelului în cele mai mici detalii.

Cert este că designul maşinii a devenit mult mai dinamic, cu lunii mult mai bine conturate, însă nici calificativ de „agresiv” nu i se potriveşte deocamdată. Şi acum ar fi cazul să aruncăm o privire şi sub capotă, deşi secretele de acolo nu au fost dezvăluite încă de producătorul german. Se aşteaptă ca noul Audi A3 să includă în lista de motorizări un propulsor turboaspirat de 1.2 litri şi 105 CP, precum şi unul de 2.0 litri şi 211 CP. Pentru amatorii de diesel, va exista opţiunea unui motor de 1.6 litri şi 105 CP, precum şi a unui mai puternic, de 180 CP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter