Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: noua Kia Carens

24 Septembrie 2012 - 09:00
Ilie Toma
Premieră: noua Kia Carens
Au trecut aproape două luni din momentul în care Kia a prezentat primele imagini schiţate ale noii generaţii Carens şi abia acum, înaintea Salonului Auto de la Paris, coreenii dezvăluie noul lor model.

Kia declară că noua Carens este construit pe o platformă tehnică absolut nouă, cu tracţiune faţă, deşi noi am fi tentaţi să presupunem că e vorba de o platformă derivată din cea a noului cee’d, model cu care noua Carens va împărţi şi gama de motoare.

Cea de-a treia generaţie Carens se deosebeşte de predecesorii săi printr-un design mult mai aerodinamic, iar formele maşinii păstrează amprenta stilului actual de design Kia. Datorită ampatamentului lung, vanul va putea adăposti la bord până la 7 pasageri, însă versiunea standard vor oferi doar 5 locuri, al treilea rând de scaune fiind unul opţional.

Habitaclul denotă şi el un design stilat, iar volanul este desenat în stilul celui de pe Kia Soul. Pe centrul bordului este amplasat un display senzorial de dimensiuni generoase, acest element confirmând declaraţiile oficialilor Kia, care declară că noul Carens ţinteşte spre un public ceva mai tânăr decât predecesorii săi.

Pe lângă noul Carens, Kia va mai aduce la Paris şi noua generaţie pro_ceed, versiunea hibridă a lui Optima, precum şi versiunea împrospătată a lui Sorento, cu noul benzinar GDI de 192 CP sub capotă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter