Defender-ul lui James Bond, expus publicului din Londra
16 Octombrie 2012, 12:25
Dacă Londra are un magazin cu adevărat prastigios şi plin de glamour, atunci acela este Harrods, locul în care îşi găsesc locul cele mai excentrice accesorii, haine create într-un singur exemplar de designeri renumiţi, şi tot felul de alte excentricităţi prestigioase. Vitrina acestui magazin situat pe
Brompton Road e unul din locurile în care, dacă ajungi să fii expus, înseamnă că succesul şi renumele îţi este deja garantat.

Noi v-am spus deja despre faptul că
Jaguar Land Rover a oferit
producătorilor noii serii James Bond
un număr impresionant de 77 de
automobile, o mare parte
dintre care vor figura în
roluri esenţiale în acţiunea filmului. Premiera noii bondiane, numită „SKYFALL” va avea loc la 26 octombrie (inclusv în Moldova), iar până atunci Jaguar Land Rover nu ratează şansa se a-şi mediatiza asocierea de imagine cu renumitul agent 007.

Magazinul Harrods, despre care am vorbit mai sus, e unul din locurile în care Jaguar Land Rover a ales să-şi etaleze noul parteneriat cu domnul 007. Un Land Rover Defener, folosit intens la filmările noului produs cinematografic, este expus în râvnita vitrină Harrods şi poate fi admirat de trecători şi vizitatorii magazinului şic.

Modelul expus este un Land Rover Defender 110 Double Cab Pick Up şi este condus chiar din primele momente ale filmului de agenta Eve (interpretată de Naomie Harris).
PiataAuto.mdIlie Toma
4
2,409
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!