Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Suzuki a prezentat un ”sedan autentic” numit AuthenticS

22 Aprilie 2013 - 12:55
Denis Godorozea
Suzuki a prezentat un ”sedan autentic” numit AuthenticS
După retragerea de pe piețele Statelor Unite şi Canadei, Suzuki a îndreptat privirea către piaţa Chinei, care şi în prezent este într-o continuă creştere. Pentru a fi văzut şi apreciat, Suzuki a venit la Salonul Auto de la Shanghai cu un concept spectaculos numit AuthenticS.

Ca şi viitorul Ford Escort, model de serie bazat pe conceptul AuthenticS, va cuceri segmentul C pe piaţa Chinei, care este un segment destul de popular în China.

Potrivit japonezilor, versiunea de producţie al acestui concept va apărea la sfârşitul anului 2014 şi va fi produsă la uzina Chongqing Changan Suzuki Automobile Co. din China.

Designul conceptului este subliniat de LED-urile îndrăzneţe, elemente din fibră de carbon, silueta dinamică şi totodată elegantă, şi prin proporţiile unui ”sedan autentic”, cum ne sugerează şi denumirea conceptului AuthenticS, ceea ce înseamnă ”Authentic Sedan” (Sedan Autentic). În afară de acest concept, japonezii au adus la Shanghai şi modelul SX4, care va fi produs la aceeaşi uzină din China, începând cu sfârşitul anului 2013.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter