Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Prima imagine cu noul sedan compact Mitsubishi

21 Mai 2013 - 08:47
Ilie Toma
Prima imagine cu noul sedan compact Mitsubishi
Mitsubishi a publicat în urmă cu câteva minute prima imagine cu noul său sedan ultra-compact, numit Attrage. Noul sedan este derivat din conceptul G4 şi va împărţi platforma tehnică cu modelul Mirage / Space Star, fiind un concurent pentru modele ca Volkswagen Polo Sedan, Kia Rio Sedan sau Chevrolet Aveo. Astfel, noul sedan va reprezenta o nouă adiţie în gama Mitsubishi, neînlocuind vreun model existent sau precedent.

Numele Attrage este valabil deocamdată doar pentru piaţa Thailandei şi cea a ţărilor asiatice din jur, întrucând producţia modelului va lua startul în Thailanda. Cel mai probabil, atunci când modelul va ajunge în alte regiuni ale globului, acesta ar putea fi rebotezat, după cum s-a întâmplat şi cu noul Space Star, care a pornit din Thailanda ca Mirage şi a ajuns în Europa cu numele Space Star.

În mod aproape sigur, noul sedan nu va fi disponibil pe teritoriul Uniunii Europene, din cauza specificului preferinţelor de acolo, însă Europa de Est şi Rusia va beneficia cu siguranţă de acest model. Şi în Moldova noul sedan va fi disponibil!

Mitsubishi nu dezvăluite deocamdată prea mult detalii tehnice, însă e clar deja că sub capota noului model va fi montat cel puţin noul motor pe benzină, aspirat natural, de 1.2 litri şi 80 CP, care va putea fi cuplat fie la o transmisie manuală cu 5 trepte, fie la una automată cu raport continuu variabil. Modelul are un coeficient aerodinamic excelent, de 0.29, şi promite un consum de benzină de aproximativ 5.0 litri/100 km!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (1 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter