Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Subaru BRZ Premium Sport, ediţie de lux a coupe-ului nipon

29 Octombrie 2013 - 14:38
Ilie Toma
Premieră: Subaru BRZ Premium Sport, ediţie de lux a coupe-ului nipon
Pe foarte multe pieţe Subaru BRZ este poziţionat niţel superior faţă de o Toyota GT 86 pe scara ierahică, venind cu mai multe dotări standard şi mai multe opţiuni disponibile. Acum Subaru BRZ îşi va adjudeca fără drept de apel coroana superiorităţii, odată cu lansarea ediţiei BRZ Premium Sport.

La prima vedere, deosebirile la exterior sunt minime. Totuşi, acestea sunt suficiente pentru a contura alura unui model premium. Creat pe baza versiunii nipone BRZ S, noul BRZ Premium Sport s-a descotorosit de spoilerul spate, a primit o culoare albastră nobilă, foarte consistentă şi a primit corpuri ale oglinzilor de culoare neagră. Tot negre sunt şi jantele de care a beneficiat BRZ Premium Sport.

Modificări mai substanţiale pot fi văzute la interior. Aici şi-a făcut loc o tapiţerie de piele, care combină nuanţe de negru şi maro. Pielea de pe scaune e perforată, iar terierele au cusută denumirea modelului pe ele. În habitaclu se regăsesc şi sectoare tapiţate cu Alcantara. Pedalele au primit inserţii de aluminiu, planşa de bord a primit inserţii de carbon, iar butonul de pornire a motorului are inscripţionat logo-ul STI pe el. Un adevărat contrast pentru BRZ-ul puritan, dotat minimalist, cu bare de protecţie nevopsite, disponibil pe unele pieţe!

Versiunea BRZ Premium Sport va fi disponibilă începând cu luna decembrie în Japonia şi va avea un preţ echivalent cu aproximativ 22,600 euro. Doar 22,600 euro!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter