Acest Unimog a primit… faianţă şi cuptor pentru barbecue la interior!
5 Mai 2016, 16:53
De obicei camioanele de alimente sunt compacte, mai aproape de sol, pentru comoditatea celor care doresc o gustare. Nu este cazul şi acestui Unimog U 318 – un adevărat monstru care poate face faţă oricărei încercări în off-road!
Un finlandez pe nume Sami Repo demult visa la un Unimog, dar nu ştia pentru ce să-l utilizeze. Trăind o perioadă în Austin, SUA, unde mâncarea servită afară direct din camioane este un lucru obişnuit, Sami a decis că va reveni în patrie şi va crea un camion similar… din Unimog!

Unimog-urile sunt transformate în diferite automobile speciale, dar în camion de alimentare pentru prima data! Sami şi-a pus tot sufletul pentru a crea o atmosferă specială Unimog-ului său. Astfel, camionul a primit în spate o mini-bucătărie înzestrată cu faianţă pe pereţi, dar şi cu un cuptor pentru barbecue de 400 kg importat din Spania!
Micile detalii i-au conferit camionului un caracter special, iar pentru ca consumatorii să poată urca mai aproape de această bucătărie pe roţi minunată, Unimog-ul a primit şi scări
retractabile. Foarte original!
Unimog-ul este utilizat la petreceri, zile de naştere sau evenimente publice. Unele din acestea au loc la natură unde este prezent şi off-road-ul sau pe
timp de iarnă, cum a fost şi cazul expoziţiei de mâncare din Rovaniemi, un loc pe care Redacţia PiataAuto.md îl cunoaşte nu doar din auzite!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,063
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!