Un pilot Audi a câştigat cursa chiar dacă a finalizat-o pe acoperiş! (Video)
21 Noiembrie 2016, 11:34
Un caz incredibil s-a întâmplat la ultima etapă a campionatului FIA GT World Cup, care a avut loc în Macau, China. Cursa a fost câştigată de către Laurens Vanthoor, chiar dacă acesta a finalizat-o pe acoperiş!
Fiind lider practic pe tot parcursul cursei, cu 15 minute înainte de finalul acesteia, Laurens Vanthoor a fost depăşit de către Earl Bamber, iar cu câteva secunde mai târziu, maşina lui
Laurens Vanthoor, un Audi R8 LMS, a intrat în derapaj necontrolat, izbindu-se violent de parapet, aterizând pe acoperiş şi alunecând câteva sute de metri!
Cursa a fost oprită, iar pe post de câştigator a fost declarat chiar Laurens Vanthoor, având în vedere că acesta a fost lider la finele ultimului tur deplin din cursa dată! Mai mult decât atât, Laurens Vanthoor a câştigat campionatul FIA GT World Cup, iar Audi a devenit campion în clasamentul constructorilor!

Belgianul de 25 de ani a declarat într-un interviu, că şi-ar fi dorit să câştige cursa într-un mod obişnuit şi nu în acest fel, deşi de-a lungul week-end-ului echipa a demonstrat că are toate şansele să căştige şi că merită victoria.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
3,131
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!