Actuala generaţie Skoda Octavia a ajuns la 1.5 milioane!
3 Mai 2017, 09:55
Inima brandului Skoda, modelul Octavia, a înscris o nouă pagină în istorie – actuala, cea de-a treia generaţie, a ajuns la 1,500,000 de exemplare produse!
Exemplarul jubiliar a fost produs la uzina principală din Mlada Boleslav, fiind versiunea redesenată a modelului ceh, care a intrat în producţie în luna februarie anul curent. Pentru prima dată în istoria modelului noua Octavia facelift vine cu blocuri optice full-LED, dar şi cu o sumedenie de tehnologii la bord şi sisteme de siguranţă, în timp ce gama de motoare oferă propulsoare diesel şi pe benzină cu puteri cuprinse între 86 şi 245 CP.
Începând cu lansarea Octaviei moderne acum 21 de ani, au fost produse peste 5 milioane de exemplare a acestui model compact, dar extrem de practic şi spaţios. Prima generaţie modernă Octavia produsă în perioada 1996-2010 a cucerit 1.4 milioane de cumpărători, a doua generaţie Octavia (2004 – 2013), a fost vândută într-un
număr de 2.5 milioane de exemplare, iar a treia generaţie, care a fost produsă din noiembrie 2012, s-a vândut într-un număr de 1.4 milioane de exemplare către sfârşitul anului 2016, acum ajungând la 1.5 milioane de exemplare produse.
Skoda Octavia este produsă în Cehia, China, India, Rusia, Ucraina şi Kazahstan.

Informaţii utile:
Test Drive Skoda Octavia facelift
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,282
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!