Ford lansează primul pick-up de urmărire - F-150 Police Responder

Forţele de ordine din SUA vor primi în dotare primul pick-up capabil să urmărească infractorii la viteze mari. Numit Ford F-150 Police Responder, pick-up-ul este bazat pe versiunea F-150 FX4 cu cabină SuperCrew, iar sub capotă se regăseşte unitatea 3.5 litri V6 EcoBoost ce livrează 380 CP şi 637 Nm, astfel acesta este cea mai potentă maşină pe care o vor avea în dotare forţele de ordine americane.
Spre exemplu, modelele de bază Ford Explorer, care sunt utilizate pentru urmăriri, au un V6 de „doar” 248 CP… Motorul potent nu face pick-up-ul extrem de rapid, acesta având o viteză maximă de doar 160 km/h, viteza însă poate fi menţinută pe o durată mare de timp, fără probleme. Transmisia este automată Ford SelectShift în 10 trepte.

Pick-up-ul este dotat cu jante de 18 inch din aliaj, cauciucuri pentru teren accidentat, girofaruri, bară de protecţie din metal, un stabilizator pentru axul faţă care îmbunătăţeşte manevrabilitatea, un sistem de frânare mai performant şi un generator de 240 de amperi.
Bena este închisă, iar în ea se regăsesc diverse compartimente, unul dintre care are şi cod de protecţie. Potrivit celor de la Ford, acest pick-up este perfect pentru departamentele de poliţie din zonele rurale. Primele exemplare vor intra în dotarea forţelor de ordine în toamna acestui an.
0
2,101
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!