Primul Rolls-Royce Phantom va fi vândut în scopuri caritabile!

Primul Rolls-Royce Phantom de a 8-a generaţie va fi vândut în scopuri caritabile! Acesta va fi scos la licitaţie la Naples Winter Wine Festival în ianuarie 2018. Festivalul vinului va avea loc la Ritz-Carlton Golf Resort din oraşul Naples, statul Florida, iar banii câştigaţi vor fi donaţi fundației specializate pe suportul copiilor Naples Children & Education Foundation.
Proprietarul primului Rolls-Royce Phantom de generaţia a 8-a va beneficia de o maşină cu ampatament standard, vopsit în nuanţa Belladonna Purple, cu un interior realizat în nuanţe de piele albă Arctic White şi inserţii mov Tailored Purple Bespoke.
Proprietarul se va mai bucura de o colecţie de vinuri de calitate înaltă Alpha Omega, va deveni membru Alpha Omega Wine Club pentru 12 luni şi va beneficia de un tur privat prin vinăriile companiei din Florida. Împreună cu primul Rolls-Royce Phantom de serie, proprietarul va primi şi o sticlă de vin Alpha Omega de 6 litri, realizate în cinstea noii unităţi V12 de 6.75 litri, ce îşi face loc sub capota noului sedan britanic.
0
1,925
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!