(VIDEO) Un motociclist din Moldova a rămas fără permisul de conducere, după ce camerele de trafic l-au surprins ridicându-se într-o roată şi circulând cu viteză

21 Iulie 2023, 17:18
Redacţia PiataAuto.md
Un caz neobişnuit e raportat astăzi de poliţia din Moldova. Un motociclist din Chişinău s-a ales cu 3 amenzi de circulaţie şi cu permisul de conducere suspendat, după ce camerele de trafic l-au surprins ridicându-se într-o roadă şi circulând agresiv, cu viteză, pe bulevardul Ştefan cel Mare, în zona Pieţei Marii Adunări Naţionale.
Se pare că cei de la Centrul Unic de Monitorizare a Traficului l-au observat pe motociclist în timpul manevrelor sale şi au informat poliţia. În scurt timp, motocicleta BMW cu pricina a fost oprită de un echipaj de poliţie, iar motociclistul de 24 de ani a fost luat la verificări.
Poliţia a constatat că acesta avea un permis de categorie necorespunzătoare, pe lângă asta, poliţiştii i-au aplicat şi amenzi pentru nerespectarea indicatoarelor de prioritate şi interzicere. Iar pentru condusul său într-o roată prin PMAN şi celelalte manevre fixate la cameră, acesta a fost documentat în baza articolul de condus agresiv, aşa că s-a ales cu suspendarea permisului de conducere, pe un termen de la 6 luni la 12 luni, termenul exact urmând a fi decis de instanţa de judecată.
Din câte ştim, e primul caz de acest fel, în care poliţia reacţionează la asemenea manevre atipice de motociclete, fixate de camerele de trafic. Vezi mai jos şi un scurt video publicat de poliţie.
0
3,322
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!