Un camion care transporta 9 supercar-uri, printre ele Lamborghini, Ferrari şi Mercedes, s-a răsturnat pe o autostradă din Marea Britanie

27 August 2023, 09:36
Redacţia PiataAuto.md
Un camion cu o remorcă plină cu supercar-uri scumpe, în valoare totală de câteva milioane de euro, s-a răsturnat acum câteva zile pe autostrada A20, lângă Farningham, Kent, în Marea Britanie. Camionul a ajuns pe marginea autostrăzii, unde s-a destabilizat din cauza diferenţei de nivel şi s-a răsturnat.
Din fericire, şoferul a scăpat doar cu o mică zgârietură. Însă maşinile pe care le transporta au avut de suferit mult mai mult. Printre maşinile de pe remorcă se numără modele Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Jaguar, Mercedes şi un BMW de performanţă mai de demult.
Unul din aceste maşini s-a desprins de pe remorcă şi a ajuns răsturnată pe acoperiş alături de locul accidentului.
Conform informaţiilor apărute la scurt timp după accident, cele 9 maşini făceau parte din flota care asigura evenimente cu experienţe de condus pe circuit şi instruiri pentru pasionaţi. Din păcate, acum toată flota e grav afectată. Cel mai probabil, asigurarea va plăti cea mai mare parte a pagubelor, dar maşinile vor avea nevoie de reparaţii avansate şi costisitoare, mai ales că multe din ele au elemente din fibră de carbon şi kit-uri speciale, fiind în ediţii dedicate performanţei de circuit.
Nu există deocamdată un verdict oficial dacă şoferul a ocolit un obstacol, sau dacă a adormit sau pur şi-a distrat privirea de la drum în altă parte.
0
7,456
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!