(VIDEO) Cum arată un camion american Volvo VNR, transformat într-o casă pe roţi de jumătate de milion de dolari

11 August 2023, 16:46
Redacţia PiataAuto.md
Există camioane pe care proprietarii le transformă în apartamente pe roţi pentru a-şi face munca mai plăcută la bordul lor şi, de obicei, cu cât mai mult spaţiu din lungimea camionului se dedică noului apartament, cu atât mai puţin spaţiu şi sarcină utilă rămâne pentru funcţionalităţi de tractare a unei remorci, de exemplu. Dar există şi situaţii când un camion este trecut din categoria unui instrument de muncă în cea a unuia de odihnă activă, iar camionul Volvo VNR de mai jos e un asemenea exemplu proaspăt.
Volvo VNR e un model vândut de compania suedeză pe continentul nord-american, şi e, în esenţă, o variantă cu capotă mai scurtă a lui VNL, iar construcţia camionului e atât de modulară, încât la bază stau multe componente prezente şi pe camionul european Volvo FH.
În acest caz, proprietarul acestui camion a folosit aproape toată lungimea lui pentru a-şi crea casa sa pe roţi, şi asta pentru că nu mai trebuie să tragă o remorcă de camion, ci una auxiliară mică.
Iar acest fapt i-a permis camionul nu doar să aibă un spaţiu interior în care să existe un pat şi o bucătărie, ci să aibă compartimente extensibile, care pot fi deschise în exterior la staţionare şi creează un spaţiu cu adevărat imens, aproape la nivelul unui iaht.
Dar, toate aceste modificări au venit şi cu un cost pe măsură. Preţul a ajuns la aproape jumătate de milion de dolari!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,500
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!