(VIDEO) O coliziune dintre un camion şi un pick-up plin cu focuri de artificii a rezultat într-o oră de spectacol nedorit în Canada

2 Noiembrie 2023, 13:39
Redacţia PiataAuto.md
Acum câteva zile, în seara dintre 28 şi 29 octombrie, mai mulţi şoferi care circulau pe autostrada Trans-Canada din Vancouver s-au pomenit martori ai unui spectacol neîntrerupt de circa o oră, în care mii de focuri de artificii, în valoare de peste 100.000 dolari, au sărit în aer succesiv. Spectacolul nu a fost intenţionat, însă, el rezultând în urma unei coliziune dintre un camion şi un pick-up care transporta o remorcă plină cu artificii.
Pick-up-ul oprise pe partea dreaptă a autostrăzii, în zona benzii de urgenţă, când a fost lovit din plin de un camion, fiind proiectat în şanţul de alături. În urma impactului, focurile de artificii au început a explora, iar şoferul din maşină, deşi un pic rănit, a reuşit să iasă la timp.
Şi asta l-a salvat, pentru că pe parcursul următoarei ore focurile de artificii s-au ţinut lanţ şi au minunat cerul, însă au topit de-a binelea pick-up-uri, făcându-l un morman de fiare.
Din fericire, însă, ambii şoferi au scăpat nevătămaţi. Camionul nu e foarte avariat, însă pagubele şoferului de pick-up sunt imense, dacă luăm în calcul şi valoarea mărfii transportate, şi cea a vehiculului.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,969
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!