(VIDEO) Un nou spot BMW, în care tatăl octogenar e nevoit să renunţe la permis după o viaţă de pasiune pentru maşini, alături de fiul său, ne aminteşte de momentele triste şi înălţătoare ale vieţii

15 Decembrie 2023, 12:07
Redacţia PiataAuto.md
BWM a publicat un nou spot, care poate intra imediat în categoria celor mai bune spoturi publicitare produse vreodată în lumea auto. În acest video, un tată ajuns la 85 de ani realizează că e timpul să renunţe la permisul de conducere, din cauza vârstei, şi merge alături de fiul său să-l predea. Însă ceea ce urmează e o experienţă care aminteşte deopotrivă de momentele triste şi înălţătoare ale vieţii.
Odată urcat la volan, într-un BMW i4 electric, fiul adult îşi vede tatăl octogenar trist şi-l întreabă dacă vrea să conducă.
Acesta urcă bucuros la volan, probabil pentru ultima dată, şi toate momentele înălţătoare din viaţă, petrecute de cei doi tot felul de alte modele BMW de acum 40, 30 sau 20 de ani, se perindă în faţa ochilor lor.
Sunt un val de amintiri, toate la bordul unei maşini, care au format pe parcursul vieţii relaţia aia specială de tată şi fiu. Şi asta ne face să ne amintim încă o dată că maşinile, în viaţa multora dintre noi, n-au fost doar instrumente de a ajunge din locul A în locul B, ci au fost parte din trăirile noastre, cele mai diverse, cele mai memorabile.
Din păcate, acelaşi clip ne mai aminteşte şi faptul că într-o zi s-ar putea să ajungem cu toţii în momentul când nu vom mai putea conduce. Într-unele ţări din cauza limitărilor şi examinărilor riguroase, în altele pur şi simplu din cauza sănătăţii. Şi dacă azi suntem cu memorii proaspete din rolul copilului de pa bancheta de alături, sau suntem în rolul fiului adult care-şi încurajează tatăl octogenar să fie în continuare optimist, peste ceva timp s-ar putea să fim chiar noi cu un rol schimbat al celui care îşi ia adio cu nostalgie de la o viaţă de condus cu pasiune.
E unul din acele spoturi care poate lăsa un nod în gât, dar care te face să iei o pauză şi să gândeşti mai profund la viaţă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
4
14,040
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!