Prima pagină  »  Publicitate
Publicitate pe PiataAuto.md – alege o promovare eficientă, transparentă şi dinamică!
Ultima actualizare a paginii / preţurilor: 13 Noiembrie 2012
E simplu, e transparent, e accesibil pentru oricine, şi mai ales, este eficient!

Noi credem că publicitatea şi promovarea online este cea mai eficientă cale de a ajunge la clientul Dvs. ţintă, într-o eră în care accesarea site-urilor web a devenit la fel de uzuală ca servitul cafelei.

PiataAuto.md aplică toate beneficiile tehnologiilor de ultimă oră, pentru a Vă aduce cele mai eficiente şi dinamice instrumente de promovare, însă toate sunt adaptate specificului local al Republicii Moldova, astfel încât Dvs., companiile şi antreprenorii din Moldova, să aveţi la îndemână metode de promovare accesibile, uşoare în utilizare, şi care să-şi justifice fiecare leu investit!

 • Am creat pentru Dvs. 4 tipuri de înregistrări, axate spre specificul şi necesităţile diferitor tipuri de companii. Citiţi o scurtă descriere a posibilităţilor pe care le oferă fiecare din ele, alegeţi tipul de înregistrare care Vi se potriveşte, şi Va urăm bun venit pe site-ul lumii auto din Moldova!
   
 • PiataAuto.md ştie cât de instabilă poate fi situaţia economică a ţării în care activăm, noi si Dvs., şi tocmai de asta, nu Va obligăm la bugete fixe! Da, e corect, puteţi fi partenerul nostru şi puteţi beneficia de volume variabile de publicitate şi promovare, conform necesităţilor Dvs. curente şi posibilităţilor de moment! Business-ul are nevoie de publicitate, iar un parteneriat fără obligaţia unor plăţi fixe Va aduce şi o flexibilitate de nepreţuit!
   
 • Pentru toţi cei care activează în lumea auto, a căror public ţină sunt automobiliştii, fie că prestează servicii sau comercializează produse, există acum cel mai accesibil şi eficient mod de a fi acolo unde clienţi Dvs. ţintă caută produsele şi serviciile Dvs: în compartimentul SERVICE A-Z! Centre de deservire tehnică, magazine de piese de schimb, companii de asigurări, leasing, comercianţi de automobile, distribuitori oficiali ai mărcilor de automobile, ateliere de tuning – oricine este binevenit aici! Pe baza unui abonament anual sau semianual, extrem de accesibil, beneficiati de două tipuri de prezenţă, în funcţie de bugetul disponibil şi necesităţile Dvs.: carte de vizită inteligentă sau prezenţă completă în compartimentul SERVICE A-Z, cu pagina dedicată şi opţiuni depline.
   
 • Sunteţi localizat în capitală, sau poate în afara Chişinăului? Foarte bine! Pentru că PiataAuto.md este deschisă spre toţi antreprenorii şi companiile din Moldova, şi chiar din afara ţării, indiferent de localitatea în care aveţi reşedinţa! Nici măcar nu aveţi nevoie să vă deplasaţi până la Chişinău pentru a încheia un contract de plasament publicitar! Înregistraţi-vă online, indicaţi datele Dvs. de identificare, şi generaţi în regim automatizat un cont spre plată (factură invoice), pentru orice sumă! Doriţi să începeţi cu un buget de 1,000 lei? Perfect! Generaţi un cont spre plată de această sumă, efectuaţi un virament bancar către PiataAuto.md, iar în scurt timp suma virată de Dvs. va fi suplinită în contul virtual al companiei Dvs. Şi puteţi începe imediat să beneficiaţi de toate serviciile care Vă stau la dispozitie! Iar facturile fiscale Vă sunt expediate prin poştă, la adresa indicată de Dvs.!
   
 • Sunteţi o agenţie de publicitate? Cu siguranţă Vă doriţi un instrument eficient prin care să puteţi monitoriza toate plasamentele publicitare ale clienţilor Dvs. Înregistrarea Plasator de publicitate este creată pentru Dvs. şi pentru toţi cei care îşi doresc plasamente publicitare, dar fără pagini publice dedicate pe site. Aveţi un întreg compartiment privat la dispoziţie, de unde efectuaţi dirijarea şi monitorizarea tuturor plasamentelor Dvs. publicitare. Aveţi acces la o statistică detalizată pentru fiecare plasament, cu număr de afişări, accesări şi posibilităţi de targetare a plasamentelor de publicitate! Şi, la fel de important, beneficiaţi de un comision de agenţie între 15 şi 20% din costul amplasamentelor publicitare, iar pentru după o perioadă mai mare de parteneriat, comisionul Dvs. de agenţie poate ajunge la 25%, sau chiar 30% din costul plasamentelor.
Deci, bine aţi venit!
Iată şi cele 4 tipuri de înregistrare, destinate companiilor şi antreprenorilor: Vă rugăm să alegeţi cel mai potrivit tip de înregistrare pentru Dvs.!
 • Buget: flexibil (achitaţi doar costurile serviciilor pe care le utilizaţi, fără obligaţia unui buget fix)!
 • Permite publicarea instantanee a unui număr nelimitat de anunţuri, editarea şi ştergerea lor ulterioară
 • Logo-ul companiei Dvs. + informaţii complete de contact la fiecare anunţ
 • Vă înregistraţi simplu şi rapid şi Vă gestionaţi oricând anunţurile Dvs.!
 • Înregistrare online independentă, generare automată de conturi de plată, generare automată de facturi, generare de statistici – începeţi şi gestionaţi colaborarea Dvs. cu PiataAuto.md direct din faţa calculatorului!
 • Preţ abonament anual:  MDL preţ abonament 6 luni:  MDL)
 • Presupune prezenţa cărţii de vizită a companiei Dvs. în compartimentul "SERVICE A-Z", acolo unde se găsesc toţi profesioniştii lumii auto din Moldova!
 • "Inteligentă" – înseamnă ca puteţi fi gasit de automobilişti după trei criterii eficiente: regiune, mărci de automobile şi tipul exact al serviciului sau produsului pe care il aveţi inclus în lista Dvs. de specializare, iar astfel cartea Dvs. de vizită apare acolo unde sunteţi cu adevărat căutat, iar serviciile şi produsele Dvs. sunt cu adevărat necesare unui potenţial client
 • Rămâneţi in "memoria" celor care Vă caută – cartea Dvs. de vizită poate fi întotdeauna salvată şi revăzută de cei interesaţi
 • Obţineţi acces la statisticile interesului faţă de cartea Dvs. de vizită în timp real
 • Posibilitatea includerii, oricând şi în orice buget, a plasamentelor publicitare suplimentare grafice (bannere)
 • Înregistrare online independentă, generare automată de conturi de plată, generare automată de facturi, generare de statistici – începeţi şi gestionaţi colaborarea Dvs. cu PiataAuto.md direct din faţa calculatorului!
 • Preţ abonament anual:  MDL preţ abonament 6 luni:  MDL)
 • Carte de vizită inteligentă + Pagină personalizată completă, vizibilă tuturor vizitatorilor, cu imagini de înaltă rezoluţie, descriere, apecieri din partea publicului.
 • Mini-forum propriu pe pagina Dvs. personalizată
 • Prezentare detaliată a serviciilor prestate sau a tipurilor de produse comercializate
 • Colecţie de fotografii
 • Obţineţi feedback de la audienţă, acumulaţi rating
 • Creaţi şi gestionaţi eventuale plasamente publicitare grafice (bannere), atunci când doriţi, la bugete pe care le doriţi
 • Obţineţi acces la statistici complexe, în timp real
 • Înregistrare online independentă, generare automată de conturi de plată, generare automată de facturi, generare de statistici – începeţi şi gestionaţi colaborarea Dvs. cu PiataAuto.md direct din faţa calculatorului!
 • Buget: flexibil (achitaţi doar costurile plasamentelor pe care le utilizaţi, fără obligaţia unui buget fix)!
 • Pagină privată, invizibilă public
 • Creaţi şi gestionaţi plasamente publicitare când doriţi, la bugete pe care le doriţi
 • Setaţi timpul exact de start şi sfârşit a campaniilor Dvs.
 • Targetaţi cât mai eficient plasamentele Dvs. publicitare
 • Obţineţi acces la statistici complexe, în timp real
 • Înregistrare online independentă, generare automată de conturi de plată, generare automată de facturi, generare de statistici – începeţi şi gestionaţi colaborarea Dvs. cu PiataAuto.md direct din faţa calculatorului!
Preţurile plasamentelor publicitare grafice pe PiataAuto.md (bannere):
Denumire şi descriere serviciu Dimensiuni, px
(lăţime x înălţime)
Preţ Vizualizare exemplu
Banner central top, zona meniului principal al site-ului, afişare pe marea majorităţii paginilor 728 x 90 4.00 € / mie afişări
Banner în zona de conţinut a paginii, poziţie variabilă de apariţie, în funcţie de specificul paginii 300 x 250 1.75 € / mie afişări
Banner panoramic în zona de conţinut a paginii, poziţie variabilă de apariţie, în funcţie de specificul paginii 672 x 100 2.50 € / mie afişări
Banner premium, situat într-un "strat" superior site-ului, cu forma variabilă şi fundal transparent. Bannerul se aliniază în colţul de dreapta jos al monitorului, indiferent de rezoluţia monitorului şi volumul conţinutului pe pagina deschisă. Un vizitator vede maxim 3 ori pe zi acest banner. 550 x 250 5.00 € / mie afişări
Banner premium, situat într-un "strat" superior site-ului, cu forma variabilă şi fundal transparent. Bannerul se aliniază în colţul de dreapta jos al monitorului, indiferent de rezoluţia monitorului şi volumul conţinutului pe pagina deschisă. Un vizitator vede maxim 3 ori pe zi acest banner. 400 x 250 5.00 € / mie afişări
Banner premium, situat lateral primei pagini ale site-ului, în afara conţinutului site-ului. 90 x 600 5.00 € / mie afişări
Banner premium panoramic în zona de continut a site-ului 984 x 250 5.00 € / mie afişări

Notă: Agenţiile de publicitate pot beneficia de reduceri de volum sau bonus de afişări de 10-25%. Valoarea reducerilor şi a bonusurilor se stabileşte individual pentru fiecare agenţie în funcţie de volumele contractate şi durata de parteneriat.

Toţi cei interesaţi de publicitate pe PiataAuto.md sunt bineveniţi să ne contacteze şi telefonic la: (+373) 69011547.
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!