Prima pagină  »  Ştiri  »  Fiat 500byDIESEL disponibil acum in exclusivitate on-line
10 DECEMBRIE 2008, 08:25
1,578
0
Fiat 500byDIESEL disponibil acum in exclusivitate on-line
De Ion Efros
0
Aceasta versiune limitata a renumitei masinute de oras italiene, care va fi produsa in doar 10 000 de unitati, se va vinde exclusiv prin internet! Aceasta idee a devenit posibila gratie colaborarii cu o marca nu mai putin cunoscuta din lumea modei - DIESEL. Oamenii de acolo au ajutat la crearea unui vehicul perfect pentru traficul de oras, exprimand in acelasi timp personalitatea rebela a celor atasati de brand-ul DIESEL.

Ideea vanzarii on-line a automobilelor a fost inspirata din succesul pe care l-a inregistrat Arbath 500, un alt model Fiat care a permis clientilor sa comande 200 de asemenea automobile on-line, cu cinci luni inainte ca acestea sa fie disponibile in showroom-urile din Marea Britanie.

Acum, intregul proces este organizat pana la cel mai mic detaliu: cei interesati isi pot configura micuta masina in deplinatatea dorintelor, dupa care platesc un avans, comanda este receptionata direct la uzina unde are loc asamblarea modelelor, clientul poate urmari intre timp evolutia “crearii” in productie a micutului sau, apoi acesta plateste suma deplina si isi localizeaza un dealer mai apropiat, de unde poate ridica masinuta special pregatita pentru el!

Fiat 500byDIESEL va avea disponibilitatea culorilor neagra, maro si verde metalic. Exteriorul se va evidentia prin jante de 16 toli impregnate cu logo-ul DIESEL, etriere de frina vopsite in galben (un accesoriu doar pentru motorizarile de 1.400 cm cubi si 100 CP), praguri incrustate cu logo-ul DIESEL si oglinzi retrovizoare speciale.

In partea interioara se va observa capitonajul in tesatura denim. Denumirea logo-ului apare din nou pe panoul de instrumente si volan, in timp ce o un spatiu de depozitare special, inspirat de la cel de-al cincilea buzunaras al blugilor DIESEL, apare pe partea laterala a scaunelor din fata.

Pretul de start al autovehiculului in Marea Britanie va fi de 11.150 de lire sterline.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!