Prima pagină  »  Ştiri  »  Marea Britanie: 5 premii in gama vehiculelor comerciale Ford
12 DECEMBRIE 2008, 07:06
1,400
0
Marea Britanie: 5 premii in gama vehiculelor comerciale Ford
De Ion Efros
0
Juriul revistei britanice specializata in van-uri comerciale “What Van?”, au recunoscut suprematia detasata si implicit castigarea a 5 premii la concursul celor mai bune van-uri din acest an, de catre vehiculele Ford din gama comerciala, in cadrul ceremoniei desfasurate la Londra.

Ford Transit a fost premiat ca “Cel mai sigur“ pentru al cincilea an consecutiv, iar Ford Transit Connect a cistigat acelasi premiu pentru a saptea oara. Micutul seriei Transit, Minibus, si-a adjudecat si el laurii in acest an, ca si in precedentii doi de altfel. Printre categoria van-urilor Ford, mentionate de revista, se mai inscriu Small Panel Van si Ford One din gama Stop Shop, ultimul remarcat in deosebi pentru aplicatiile sale specializate, si modificarile aparute.

Steve Kimber, director Ford pe divizia vehiculelor comerciale in Marea Britanie, a tinut sa specifice cu aceasta ocazie ca: “Vigoarea brand-ului nostru, consta in evolutia sa constanta. Securitatea fiind varful de lance al al tuturor businessman-ilor din toate sectoarele economei “, inclusiv si pe “agenda noastra”.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!