Prima pagină  »  Ştiri  »  NISSAN GT-R, adaptat special pentru Europa, vine in showroom-uri
10 DECEMBRIE 2008, 08:42
1,464
0
NISSAN GT-R, adaptat special pentru Europa, vine in showroom-uri
De Ion Efros
0
Productia modelului iconic pe nume GT-R, adaptat anume pentru piata europeana, va debuta in aceasta luna la fabrica Tochigi din Japonia, si va fi marcata de cateva imbunatatiri care se sincronizeaza ideal cu bine cunoscuta filosofie kaisen, adica cea a imbunatatirii continue.

Motorul de 3.8 litri in V6, asamblat, atentie!, manual, a castigat 5 cai-putere in plus, gratie tuning-ului, avand o putere totala de 485 CP, in schimb, cuplul maxim a a fost pastrat la valaorea de 588 Nm. Aditional, vehiculul va fi echipat cu anvelope DUNLOP SP Sport 600 DSST, in versiunea standart. Anvelopele special dezvoltate pentru aceasta versiune, dau nastere unei combinatii destinate controlului mai bun al masinii si a rigiditatii. Testele de pe renumitul poligon de la Nurburgring, au indicat finisarea unui tur accelerat contra timp in 7 minute si 29 de secunde. Tot in ideea imbunatatirii performantelor de cursa au fost operate modificari si in setarile suspensiei.

O alta modificare vizeaza introducerea culorii gri Gun Metal, jantele din aliaj usor in sapte spite vopsite in nuanta Ray, destinate versiunilor standart si Premium Edition ale NISSAN GT-R. Versiunea Black Edition va avea un design similar al jantelor, insa acestea vor fi vopsite in negru. Clientii vor mai putea opta pentru noua culoare alba cu nuanta perla, botezata “Storm”, de altfel un alb mai stralucitor comparativ cu nuanta versiunii anterioare.

Livrarile lui GT-R in Europa vor incepe in aprilie 2009 prin reteaua Centrelor de Inalta Performanta Nissan. La moment, Nissan a receptat un numar de 2500 de comenzi in avans, din Europa, iar onorarea solicitarilor ulterioare va fi satisfacuta incepand cu a doua jumatate a anului 2010.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!