Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Volvo XC60 a ajuns in showroom-ul din Chisinau
10 DECEMBRIE 2008, 08:08
1,552
0
Noul Volvo XC60 a ajuns in showroom-ul din Chisinau
De Ilie Toma
0
“Cel mai sigur automobil produs vreodata de suedezi”, asa este caracterizat noul Volvo XC60, un SUV compact cu totul exceptional. Automobilele Volvo au avut intotdeauna renumele celor mai sigure din lume, insa noul XC60 depaseste chiar si imaginatia suedezilor..

Marele avantaj pentru a castiga aceste recunoasteri mondiale in domeniul sigurantei la trafic il reprezinta sitemul City Safety, instalat pe toate versiunile de echipare al modelului. Acest sistem opreste la proriu masina atunci cand simte iminenta unei coliziuni in conditii de trafic urban. “The car that stops itself” – asa a fost mai recent poreclit modelul in intreaga lume. Sistemul este eficient doar la viteze reduse, de oras, insa, asa cum afirma analistii Volvo, majoritatea accidentelor se produc anume in astfel de conditii, iar acest sistem reuseste sa evite o mare parte din ele, iar in cazul celor imposibil de evitat, se reduc cel putin consecintele accidentului.

Acum, aceasta minunatie suedeza a pasit si pe taramul Chisinaului, fiind deja disponibila pentru a fi admirata si chiar achizitionata in showroom-ul Volvo din Chisinau. Noi mergem sa facem un test drive cu ea!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!