Prima pagină  »  Ştiri  »  PiataAuto.md a testat noua Mazda 6
12 DECEMBRIE 2008, 08:25
1,351
0
PiataAuto.md a testat noua Mazda 6
De Ilie Toma
0
Au japonezii cate o zi luminata in viata lor, cand ii viziteaza zeita numita Inspiratie, iar in acele momente ei creaza lucruri cu adevarat formidabile… Tara Soalerului-Rasare a avut dintotdeauna o filosofie speciala asupra vietii si asupra a ceea ce poate crea un om cu mintea si talentul sau.

De ceva timp incoace si japonezii de la Mazda au aplicat o noua filosofie in conceperea modelelor lor si anume cea numita Zoom-Zoom. Puteti intelege tot ce va trasneste prin cap din aceasta imbinare de cuvinte, pentru ca exact asta a si fost scopul filosofilor niponi: sa trezeasca in mintea si in sufletul fiecarui om emotii diferite, in concordanta cu starile si simtirile care-l domina. Libertate in idei si emotii, libertate in senzatii si trairi, cam asta vrea sa ne aduca “Zoom Zoom”-ul.

Noua Mazda 6 este unul din cele mai frumoase automobile care exista astazi in lume, si o spun cu toata onestitatea. Creionul artistului traditionalist japonez, imbinat cu computerele puternice ale inginerilor de acolo, au dat nastere unui model genial, plin de suflet si caracter, un model cu o carisma cum doar marii lideri ai omenirii au avut-o in istorie. Este imposibil sa nu-l privesti atunci cand defileaza pe strada, si este imposibil sa nu vrei sa te apropii atunci cand este parcat. Robusta si eleganta, noua Mazda 6 fascineaza prin silueta, forme si finete...

Cititi intregul test drive in rubrica Test drive a site-ului nostru.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!