Prima pagină  »  Ştiri  »  Sa salutam noile aparitii ale concernului FAW in Moldova
5 DECEMBRIE 2008, 11:21
1,531
0
Sa salutam noile aparitii ale concernului FAW in Moldova
De Centrul Auto Elita 5
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Vrei sa-ti “stingi setea” de aventura la volanul automobil original, bine dotat si la un pret cu adevarat accesibil? Noua Haima este in asteptarea ta!

Aducand o noua interpretare a ideilor Mazda, specialistii uzinei Haima desavarsesc propriile modele tinand cont de ultimile tendinte ale industriei automobilistice. Un prim exemplu - caroseriile noilor Haima au fost optimizate de inginerii de la Lotus. Siguranta caroseriei este garantata de intarirea unor punctelor-cheie ale cadrului metalic, in timp ce suspensia cu calitati imbunatatine de rezistenta la socuri a sporit considerabil manevrabilitatea automobilului pe orice tip de carosabil. In pachetul dotarilor de baza Haima sunt incluse de asemenea sistemul ABS si airbag-uri frontale. Cei care vor conduce un model Haima vor cunoaste o satisfactie deosebita a izolarii acustice de exceptie in interior, iar plasarea ergonomica plansei de bord, posibilitatea reglarii volanului si multimea de functii ale scaunelor vor contribui esential la senzatia confort. Pentru cei care au nevoie de semnale de amintire, exista senzori de cuplare a centurilor de siguranta.

Haima 3 – automobilul original

Veti fi cu siguranta invidiati conducand acest automobil pe strada datorita imaginii sale expresive care se impune prin sportivitate si design in forta intr-un oras inundat de alte marci. Atletica si energica, Haima se adreseaza soferilor activi. Silueta inconfundabila si jantele de 15 si 16 toli vor conferi automobilului o alura eleganta, dinamica si originala.

Sedan-ul classic Haima Family

Cu un look preluat de la Mazda sfarsitului anilor ’90, Haima ascunde sub capota sa un motor in 16 valve, de origine Mitsubishi, care dezvolta o putere de 96 CP. Exteriorul sobru si multimea de optiuni, oferite de ambianta interioara, in mod sigur nu poate lasa indiferent adeptii stilului classic. Haima Family iti ofera un automobil fiabil si sigur. Vom preciza ca acest sedan isi merita din plin cele mai inalte onoruri din punctul de vedere al securitatii la trafic.

Van-ul multifunctional Haima Freema

Desi van-ul reprezinta prin definitie un automobil calm, de familie, Haima Freema este prin exceptie un model diferit, dinamic si usor manevrabil. Capitonajul moale al salonului, sistemul de aer conditionat, geamurile cu protectie impotriva razelor ultraviolete si multe alte mici detalii vor cuceri indubitabil simpatia oricarui posesor. Pasagerilor acestui automobil le sunt rezervate surprize cu totul speciale: interiorul modelului poate fi transformat usor fie intr-un loc cu masa, fie in paturi duble. Soferii vor avea parte de senzatie de exceptie gratie pozitiei confortabile si vizibilitatii excelente.

Cateva cuvinte despre…

Concernul FAW este liderul industriei automobilistice din China. FAW are la activ o colaborare fructuoasa de mai multi ani cu companii deja consacrate in bransa precum Volkswagen, Mazda si Toyota. De mai bine de zece ani FAW VW scoate pe liniile sale de productie modele precum VW Jetta, Bora sau Golf precum si modele Audi A4, A6, toate destinate pietii chineze. Iar impreuna cu Toyota Motors realizeaza Corolla si Vios, precum si hibridul Prius. Compania Haima, parte a concernului FAW, asambleaza in China cele mai recente marci Mazda, producand de asemenea propriile automobile de marca Haima. Haima de altfel absoarbe cele mai pretioase si functionale idei de pe urma aliantei cu Mazda pe care le aplica in propriile produse.

Service oferit la cel mai inalt nivel

Economisiti-va banii si investiti in procurarea unui automobil nou, incredintandu-va intretinerea lui tehnica adevaratilor profesionisti. Nu ezitati sa beneficiati de prestatia inalt calificata a service-ului Elita 5. Echipamentul performant de diagnosticare a defectiunilor tehnice reduce vizibil cheltuielile de reparatite, in timp ce piesele de schimb originale asigura o functionalitate deplina a oricarui component al automobilului dumneavoastra.

In plus, se ofera garantie tuturor automobilelor pe o perioada de doi ani, indiferent de numarul de kilometri parcursi.

Important!

Centrul auto Elita 5 coopereaza cu toate bancile si companiile de leasing din tara. Aici nu vi se vor impune procente si termene. Alegeti singur forma de plata, in credit sau leasing si o completati fara agitatie si stres.

Centrul Auto Elita 5: or. Chisinau, bd. Dacia, 55
Telefon de contact: ( 373 22) 929720
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!