Prima pagină  »  Ştiri  »  Team-ul Honda pe cale de a se retrage din Formula 1
8 DECEMBRIE 2008, 10:21
1,512
0
Team-ul Honda pe cale de a se retrage din Formula 1
De Ion Efros
0
Decizia usor surprinzatoare pentru fanii Honda din F1, vine pe fundalul problemelor globale prin care trece industria auto, afectata la rindu-i de criza de lichiditati din SUA.

In aceste circumstante constructorul japonez isi va directiona strategia de dezvoltare spre protejarea activitatilor sale de baza. In aceasta linie strategica se inscrie si gasirea unui nou investitor atelierelor din Tara Soarelui Rasare.

De mentionat ca o data cu castigarea unui Grand Prix in 2006, Honda isi amplificase simpatia admiratorilor sai din intreaga lume. Tot in acelasi an, parteneriatul cu BAR, semnat in 2000 in ideea asamblarii unor masini de cursa mai competitive, a fost intrerupt. De atunci, dupa cum mentioneaza Takeo Fukui ( Presedinte si Director Executival Honda Motor Co., Ltd.) ,,a fost extrem de dificil pentru noi sa satisfacem pe deplin asteptarile fanilor nostri”.

Oficialul si-a incheiat comunicatul de presa, multumind celor care au crezut in sansele Honda, pecizand ca actuala turbulenta economica cuplata cu experientele insusite din cursele F1 vor fi utile pentru determinarea acestui important producator de a face fata viitoarelor provocari
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!