Prima pagină  »  Ştiri  »  Automobilele Lexus, recunoscute drept cele mai fiabile in Germania
4 FEBRUARIE 2011, 21:01
1,590
0
Automobilele Lexus, recunoscute drept cele mai fiabile in Germania
De "Continent" SRL - Importator Autorizat Lexus in Moldova
1
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Una din cele mai populare reviste auto din Germania – “auto motor und sport” (AMS), a dat publicitatii rezultatele unui nou sondaj, numit "Brand Profile Analysis". Rezultatele arata ca, intre proprietarii de automobile din segmentul premium, cei care detin un Lexus sunt cei mai satisfacuti de fiabilitatea masinii lor.

Peste 93 mii de cititori au participat in sondaj, iar la categoria “fiabilitate” 88% dintre posesorii de automobile Lexus au dat bifat aceeasi marca.

Merita mentionat, de asemenea, si faptul ca 89% dintre respondenti au demonstrat o loialitate inalta fata de marca Lexus, indicand ca in viitor si-ar dori sa opteze pentru un model al aceleiasi marci. Iar rezultatul vine nu doar din calitatea inalta a automobilelor, ci si datorita nivelului excelent al deservirii tehnice in reprezentantele Lexus.

In acest moment, Lexus pregateste premiera europeana a modelului CT 200h, primul hibrid compact premium din lume. In Moldova, acest model isi va face aparitia in showroom-ul oficial in primavara anului 2011. Mai mult ca atat, lista de comenzi pentru Lexus CT 200h a fost deschisa in intreaga Europa, inclusiv la distribuitorul autorizat Lexus in Moldova, compania “Continent” SRL.

Informatii detaliate puteti obtine la numarul de telefon : (022) 79 14 77
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!