Prima pagină  »  Ştiri  »  Cel mai luxos Range Rover creat vreodata vine la Geneva
9 FEBRUARIE 2011, 16:06
1,530
0
Cel mai luxos Range Rover creat vreodata vine la Geneva
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Cariera actualei generatii Land Rover Range Rover este pe sfarsit, iar producatorul britanic aduce la Salonul Auto de la Geneva o ultima editie speciala, cea mai luxoasa din cate a avut Range Rover vreodata.

Numele editiei este unul relevant pentru un sfarsit demn de cariera: Ultimate Edition. Interiorul versiunii abunda in finisaje manuale, tapiterie de piele fina, lemn natural, lucrat si acesta manual. Bancheta din spate se bucura de dotari absolut speciale, care o fac din acest Range Rover un mod in care va fi placut sa fii boss-ul din spate, nu doar luptatorul de la volan.

Intreaga suprafata a portbagajului este una asemanatoare cu yaht-urile de lux, cu lemn lucrat manual, de o finete deosebita. Iar exclusivitatea continua si la exterior, cu doua nuante deosebite – fie rosu Roussillon Red, fie gri Otago Stone. Ultimate Edition este echipata si cu jante imense, de 20 de inchi. Pe unele piete, editia speciala va fi disponibila si in culoare neagra.

Sub capota lui Ultimate Edition se vor putea regasi doar motoare de top, adica V8-uri. Se va putea alege intre diesel-ul de 4.4 litri, care livreaza 313 CP si 700 Nm, insa care vine echipat cu o noua transmisie automata in 8 rapoarte. O a doua optiune o constituie propulsorul V8 Supercharged pe benzina, de 5.0 litri, care ofera o putere de 510 CP si un cuplu de 625 Nm.

Land Rover Range Rover Ultimate Edition va fi produs in doar 500 exemplare.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!