Prima pagină  »  Ştiri  »  Jaguar C-X75, apreciat de lumea modei
3 FEBRUARIE 2011, 12:41
1,422
0
Jaguar C-X75, apreciat de lumea modei
De Ilie Toma
0
Jaguar C-X75 a obtinut premiul “Louis Vuitton Classic Concept”, acordat de un juriu de mari iluminati din lumea modei, a designului si luxului. Fiind una din stelele Salonul Auto de la Paris din toamna anului trecut, se pare ca prototipul britanicilor a cucerit inima francezilor.

Ian Callum, directorul de design Jaguar, s-a aratat incantat de premiul obtinut, declarand ca C-X75 s-a vrut a fi un concept inovativ, care proiecteze ADN-ul marcii in viitor, fara vreo urma de nostalgie. Ca si Louis Vuitton, Jaguar si-a construit reputatia prin definirea luxului, atentiei catre detalii si eleganta necompromisa.

Printre membrii juriului acestui premiu s-au numarat Directorul de Inovatii al celor de la Louis Vuitton – Xavier Dixsaut, designerul lui McLaren F1 – Gordon Murray si fostul sef de design Porsche – Harm Lagaaij.

Gama Jaguar s-a bucurat in ultimii ani de mai multe premii, odata cu revizuirea completa a gamei sale de modele. Numai Jaguar XJ – model lansat acum abia mai bine de un an – a reusit sa obtina peste 25 de premii internationale.
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!