Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz Actros: de la 55,000 Euro in Moldova!
7 FEBRUARIE 2011, 11:41
2,356
0
Mercedes-Benz Actros: de la 55,000 Euro in Moldova!
De Redactia PiataAuto.md, Grand Premium SRL
0
Compania “Grand Premium”, Distribuitor General Autorizat Mercedes-Benz in Moldova, are onoarea sa anunte un nou pret pentru camioanele Mercedes-Benz in tara noastra. Mercedes-Benz Actros, spre exemplu, costa acum 55,000 Euro.

Reducerea pretului la camioanele Mercedes-Benz in Moldova a fost anuntata inca acum mai bine de o luna, de Directorul General al companiei Grand Premium, Serghei Gavlitskii, in interviul acordat publicatiei noastre. Daca pana recent pretul unui Actros – cel mai mare camion din gama Mercedes-Benz – pornea, in tara noastra, de la aproximativ 100,000 Euro, in prezent pretul acestuia porneste de la 55,000 Euro.

Reducerea are un caracter de lunga durata si nu costituie o actiune promotionala, ci se inscrie mai degraba in stategia Distribuitorului Mercedes-Benz in Moldova. O reducere atat de semnificativa a fost posibila atat datorita unui nou pret de livrare oferit de Daimler pentru Moldova, cat si datorita modificarii procedurii de import a camioanelor Mercedes-Benz. Mai exact, destinatar al importului va figura chiar compania cumparatoare a camionului, desi toate procedurile de achizitie vor fi in continuare asistate de Distribuitorul Autorizat Mercedes-Benz in Moldova. Conform legislatiei Republicii Moldova, compania destinatara a importului unui utilaj de productie, in cazul dat a camionului, il poate include in capitalul sau statutar, obtinand astfel scutirea de la plata TVA.

Mercedes-Benz Actros este cel mai mare camion din gama Mercedes-Benz, disponibil intr-o gama larga de versiuni – de la basculanta pana la cap de tractor. De asemenea, Actros poate fi configurat, teoretic, pentru orice misiune speciala. In 2008 Mercedes-Benz Actros a fost inclus in Cartea Recordurilor drept cel mai eficient camion, in urma unei curse de 12,728.94 km, in care a indicat un consum de 19.44 litri. In acel test demonstrativ, Actros a transportat peste 25 tone de incarcaturi.
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!