Prima pagină  »  Ştiri  »  OFICIAL: Acesta este Volkswagen Tiguan facelift
4 FEBRUARIE 2011, 21:44
1,460
0
OFICIAL: Acesta este Volkswagen Tiguan facelift
De Ilie Toma
0
Volkswagen a avut planuri mari pentru momentul anuntarii faceliftului lui Tiguan, intentionand a face publica aceasta stire abia in ultimele zile ale lunii februarie, in imediata apropiere a Salonului Auto de la Geneva. Planurile germanilor par, insa, sa fi fost zadarnicite. Astazi dimineata in internet a aparut prima poza “scursa” din oficiile celor de la VW, pentru ca spre seara producatorul sa anunte oficial facelift-ul modelului si sa ofere si informatii suplimentare.

Volkwagen isi motiveaza graba de a anunta faceliftul inainte de vreme prin cererea mare pentru versiunea pre-facelift a lui Tiguan, care le-a epuizat stocurile modelului, iar uzinele au deja ordin sa produca versiunea actualizata. Prin urmare, desi debutul public al modelului va avea loc totusi la Salonul Auto de la Geneva, Volkswagen a deschis de urgenta, chiar de azi, lista de comenzi pentru noul Tiguan.

Lansat in 2007, Volkswagen Tiguan a devenit imediat o poveste de succes, adjudecandu-si in scurt timp titlul de cel mai bine vandut SUV in Germania. Acest titlu este valabil si astazi, la 6 ianuarie 2011 biroul german de inmatriculare anuntand ca cel mai popular SUV ramane a fi Tiguan.

De la lansarea modelului si pana astazi, Volkswagen a vandut nu mai putin de 572,000 de exemplare Tiguan.

Va prezentam mai jos si primele imagini oficiale cu versiunea facelift a lui Tiguan.
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!