Prima pagină  »  Ştiri  »  OFICIAL: Facelift si pentru Mercedes-Benz C63 AMG
3 FEBRUARIE 2011, 16:03
1,349
0
OFICIAL: Facelift si pentru Mercedes-Benz C63 AMG
De Ilie Toma
0
Dupa ce acum mai bine de o luna fusese anuntat faceliftul Clasei C, Mercedes-Benz anunta o revizuire importanta si pentru versiunea AMG. Pe langa modificarile de design, C 63 AMG primeste si o noua transmisie in 7 rapoarte – AMG SPEEDSHIFT MCT.

Motorul de sub capota ramane neschimbat, aici regasindu-se acelasi V8 de 6.3 litri, care dezvolta 457 CP. Puterea acestuia poate fi crescuta insa pana la 487 CP prin bifarea optionalei AMG Performance Pack.

Noua transmisie a lui C 63 AMG este preluata de pe SL 63 AMG si promite o mai mare agilitate si eficienta in consum. Aceasta ofera 4 moduri de condus, incusiv unul axat spre oferirea maximului de eficienta. In acest regim, numit “C”, transmisia va opera schimbari ale treptelor la rotatii mici, in tendinta de a limita la maxim consumul. In regimurile “S”, “S ” si “M” schimbul treptelor are loc la rotatii mult mai inalte si dureaza mult mai putin. In modul “S ” si “M” acesta dureaza doar 100 de milisecunde.

V8-ul de 6.3 litri, in tandem cu noua transmisie, accelereaza modelul de la 0 la 100 km in 4.5 secunde in cazul sedanului si 4.6 secunde in cazul break-ului, viteza maxima fiind in ambele cazuri limitata la 250 km/h.

La partea estetica, Mercedes-Benz C 63 AMG a obtinut, ca si C-Class-ul “obisnuit”, o noua grila a radiatorului, cu o emblema supradimensionata incadrata in aceasta, o noua forma a farurilor. In interior panoul de bord a obtiut si el mici modificari, aici facandu-si loc mai mult dotari noi.

Noul C 63 AMG va ajunge pe piata in vara acestui an. In Germania, pretul va porni de la 71,340 Euro pentru sedan si 73,899 Euro pentru break.
GALERIE FOTO (32 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!