Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW Seria 1 M Coupe, cu tuning de la G-Power

28 August 2012 - 09:30
Ilie Toma
BMW Seria 1 M Coupe, cu tuning de la G-Power
Renumitul atelier german de tuning G-Power e renumit pentru modificarea BMW-urilor şi instalarea turbinelor sub capotele acestora încă din timpurile când bavarezii nici nu intenţionau să treacă masiv la motoare turboaspirate.

Pe de alt[ parte, modelul de producţie limitată BMW Seria 1 M Coupe (vezi test drive PiataAuto.md) se bucură de o popularitate incredibilă în rândul atelierelor de tuning, iar G-Power nu face excepţie. Recent, cei de la G-Power au dezvăluit interpretarea lor a modelului bavarez.

Tuning-ul realizat de G-Power nu s-a limitat doar la modificări estetice, ci a adus şi schimbări serioase la partea tehnică. Deoarece modelul vine din uzină cu motor turboaspirat, cei de la G-Power nu au montat vreun compresor mecanic propriu, ci au mărit presiunea în turbina de stoc, reuşind să ridice puterea maximă de la 340 CP la 440 CP. Cuplul maxim a crescut de la 500 Nm la 590 Nm.

O parte din meritere creşterii puterii îi revin şi intercooler-ului mărit, dar şi sistemului nou de evacuare, care e cu 20 kg mai uşor decât sistemul de evacuare standad. Mai mult ca atât, noile tobe de eşapament au tembru reglabil, care pune în evidenţă mult mai pronunţată potenţialul de performanţă al maşinii. În urma modificărilor aplicate, BMW Seria 1 M Coupe a celor de la G-Power şi-a micşorat timpul de acceleraţie de la 0 la 100 km/h de la 4.9 secunde la 4.5, iar viteza maximă a crescut de la 250 km/h la 300 km/h.

Au fost modificate şi coilover-ele, pentru o mai bună manevrabilitate, iar frânele standard au fost înlocuite cu altele mai performante. Maşina a mai primit şi un set nou de jante de 20 inch G-Power Silverstone, dar şi o aerografiere discretă pe caroserie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter