Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Chevrolet Malibu se lansează în Europa

6 August 2012 - 08:08
Ilie Toma
Chevrolet Malibu se lansează în Europa
Chiar dacă partea de est a Europei l-a cunoscut astă primăvară, noul Chevrolet Malibu ajunge abia acum în cea mai mare parte a bătrânului continent. Motivul: cei de la Chevrolet au aşteptat disponibilitatea unui motor diesel pentru a-i asigura modelului o lansare cu succes pe o piaţă unde fără un diesel în gamă nu ai nici o şansă.

Astfel, pe lângă motorul aspirat natural pe benzină, de 2.4 litri şi 167 CP, cu care eram familiarizaţi până acum, noul Malibu a primit şi un turbodiesel de 2.0 litri, care dezvoltă 160 CP la 4,000 rpm şi 350 Nm la 1,750 rpm. Acesta va fi disponibil atât în tandem cu o cutie de viteze manuală cu 6 rapoarte, cât şi cu o transmisie automată, de asemenea în 6 rapoarte. În cazul cutiei manuale, motorul diesel va indica un consum mixt de doar 5.1 litri/100 km, în timp ce transmisia automată va genera un consum de 6.3 litri/100 km.

Vă amintim că în luna februarie în Moldova a avut loc primul test drive european de presă a noului Chevrolet Malibu, echipat cu motorul pe benzină de 2.4 litri, la care a participat şi redacţia noastră. Impresiile despre noul Malibu le puteţi citi la link-ul următor: Test drive Chevrolet Malibu.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (17 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter