Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră în Paris: Trax, noul SUV compact Chevrolet

28 Septembrie 2012 - 07:20
Ilie Toma
Premieră în Paris: Trax, noul SUV compact Chevrolet
Standul Chevrolet de la Salonul Auto de la Paris este dominat, în acest an, de multaşteptatul nou SUV compact, pe nume Trax. Cu un design pe cât de agresiv, pe atât de atrăgător, acesta îşi propune să cucerească inimile clienţilor europeni care îşi doresc un SUV la un preţ extrem de accesibil. Chevrolet a anunţat şi motoarele care vor fi disponibile pentru noul model. Astfel, motorul 1.4 Turbo, cunoscut pentru prezenţa sa sub capota a mai multe modele Opel, va fi cuplat la o transmisie manuală în 6 rapoarte şi va dezvolta 140 CP. Va exista şi un benzinar aspirat natural, de 1.6 litri, iar amatorilor de diesel le va fi oferit un

CDTi de 1.7 litri, care dezvoltă 130 CP şi 300 Nm. Toate motoarele vor fi echipate cu sistem Start/Stop, iar benzinarul turboaspirat şi dieselul vor fi disponibile şi cu tracţiune integrală.

Nu vă miraţi prea mult de ce întreaga listă de motoare provine din tradiţionala familie Opel, pentru că noul Chevrolet Trax împarte aceeaşi platformă tehnică cu Opel Mokka. Totuşi, în mod tradiţional, SUV-ul cu emblema Chevrolet pe capotă va avea cea mai accesibilă abordare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter