Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră la Paris: Porsche Panamera Sport Turismo. Nici cămilă, nici struţ.

27 Septembrie 2012 - 16:42
Ilie Toma
Premieră la Paris: Porsche Panamera Sport Turismo. Nici cămilă, nici struţ.
Panamera şi-a crescut un plafon de wagon, şi-a pus faruri de forma celor de pe Boxster şi stopuri şi de 911, şi a venit la Salonul Auto de la Paris, sub forma unui concept numit Panamera Sport Turismo. Un soi de concurent pentru Mercedes-Benz CLS Shooting Brake, dacă vreţi.

Totuşi, mişcarea celor de la Porsche e una destul de logică până la urmă, dat fiind că actuala Panamera nu se poate lăuda nici cu prea mult spaţiu pentru ocupanţii banchetei spate şi nici cu vânzări prea senzaţionale. Iar un model derivat, construit pe aceeaşi platformă, ar putea atrage clienţi noi.

Panamera Sport Turismo măsoară aproape 5 metri lungime, cu doar 5 cm lipsă. Şi dacă tot vorbim de un concept, asta înseamnă că îi şade bine să debuteze cu un sistem de propulsie inovator. În cazul lui Panamera Sport Turismo, propulsia e una hibridă, formată dintr-un motor V6 supraalimentat şi un electromotor. Puterea cumulată a sistemului de propulsie constituie 416 CP. Maşina poate fi condusă în regim pur electric până la viteze de 130 km/h, pe o distanţă de maxim 30 km. Porsche promite un consum mixt de doar 3.5 litri/100 km.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter