Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Broscuţele exclusive

19 Noiembrie 2012 - 08:50
Ilie Toma
Broscuţele exclusive
La nici două luni de la dezvăluirea noului Volkswagen Beetle Convertible creatorii săi au şi lansat un pachet exclusivist de dotări, pe care l-au numit, în mod firesc, “Exclusive”. La crearea noului set exclusivist de dotări şi-a pus umărul şi divizia Volkswagen R Gmbh, datorită careia noile echipări vor fi disponibile atât pentru Beetle-ul decapotabil, cât şi pentru cel cu acoperiş.

Deci, ce conţine noul pachet “Exclusive”? Designul acestui este inspirat din dotările “Design” şi “Sport”, preluând cele mai picante elemente din cele două versiuni. “Exclusive” mai oferă şi şansa alegerii între două tipuri de jante de 18 sau 19 inch, de culoare albă sau neagră.

Cele mai importante modificări vin, însă, la interior. Întreg habitaclul este tapiţat cu generozitate în piele Nappa cu combinaţii de nuanţe negru, bej şi maro. Scaunele sport sunt de asemenea prezente la bord.

La deschiderea portierelor se fac vizibile şi inserţiile speciale din oţel inoxidabil, iar planşa de bord abundă în inserţii lucioase de culoare neagră. Sunt tapiţate cu piele cusută cu aţă contrastantă şi volanul, levierul transmisiei, mânerul frânei de mână şi cotiera, iar covoraşele speciale cu contur contrastant completează tabloul exclusivist al habitaclului.

Preţul unui Beetle Exclusive cu plafon rigid va porni în Germania de la 22,650 euro, în timp ce versiunea decapotabilă exclusivistă va porni de la 26,775 euro. Preţurile sunt valabile pentru motorizarea TSI de 1.2 litri şi 105 CP, iar cei care îşi vor dori mai multă putere, vor trebui să mai scoată câteva mii de euro din buzunar.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter