Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cererere incredibilă pentru noul Subaru Forester în Japonia

21 Decembrie 2012 - 09:00
Ilie Toma
Cererere incredibilă pentru noul Subaru Forester în Japonia
Acum o lună, Subaru lansa în Japonia noua generaţie Forester, deschizând şi lista de comenzi pentru primii cumpărători. Planurile companiei japoneze erau destul de ambiţioase – să vândă 2,000 de exemplare pe lună la ea acasă.

Realitatea primei luni, însă, a demonstrat un tablou neaşteptat. Neaşteptat de bun. În loc să vândă cele 2,000 de exemplare, cât se aştepta, compania Subaru a înregistrat 8,149 de comenzi confirmate pentru noul Forester într-o singură lună! Adică de 4 ori mai mult decât aşteptările iniţiale!

Din cele peste 8 mii de maşini comandate până acum, Subaru ne dezvăluie şi primele statistici vizavi de preferinţele clienţilor noului model. Astfel, 61.4% din clienţi au optat pentru motorul aspirat natural de 2.0 litri, în timp ce 38.6% au ales motorul turbo cu injecţie directă 2.0 XT. Culoarea albă a fost preferată, 27% dintre clienţi optând pentru ea, iar negrul a înregistrat cifre apropiate, cu 24.9%. Argintiul este o altă culoare de top, cu 19.3% din opţiuni, iar dintre culorile mai nuanţate conduce albastrul, cu 9.1%, urmat de gri, cu 7.0%, roşu cu 6.9%, bordo cu 2.9% şi bronz, tot cu 2.9%.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter