Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Fiat Panda 4x4 este numit “SUV-ul anului” de către Top Gear

6 Decembrie 2012 - 12:00
Ilie Toma
Fiat Panda 4x4 este numit “SUV-ul anului” de către Top Gear
Revista şi emisiunea britanică Top Gear a împărţit de curând premii pentru cele mai interesante modele noi din lumea auto, apărute în 2012. Una din cele mai curioase distincţii e titlul de „SUV al anului”, atribuită lui Fiat Panda 4x4.

Dragostea celor de la Top Gear pentru Fiat Panda e deja una cunoscută, ea având o lungă istorie. Noua Panda 4x4 i-a cucerit pe cei de la Top Gear printr-un preţ deosebit de atractiv, care şterge nasul multor concurenţi care se dau drept SUV-uri. Mai mult ca atât, motorul de 0.9 litri TwinAir a lui Panda este capabil să propulseze micuţul vehicul 4x4 şi în offroad, având prima treaptă a transmisiei cu efect de de- multiplicare, care îi permite să ruleze încet şi sigur în condiţii dificile. Ampata- mentul scurt şi greutatea redusă o favorizează şi mai mult pe Panda 4x4.

De asemenea, merită menţionat că Fiat Panda 4x4 este echipată chiar din uzină cu anvelope offroad M+S, de dimensiuni 175/65 R15, ceea ce îi scuteşte pe viitorii proprietari de costuri adiţionale. Maşina oferă o bună aderenţă în echiparea sa originală – un fapt apreciat deosebit de pozitiv de cei de la Top Gear.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter