BEMOL aduce daruri de sărbători de iarnă
16 Ianuarie 2013, 08:04
În ajunul sărbătorilor de iarnă compania BEMOL a hotărît să continue buna tradiţie de a oferi daruri şi surprize plăcute celor, care au cea mai mare nevoie de ele.

Şi în acest an, organizaţia Clipa Siderală cu suportul companiei Bemol a desfăşurat o caravană de cadouri pentru copilaşii din toate regiunile Moldovei, a mers prin şcoli-internate, orfelinate şi centre de reabilitare, aducând spiritul de sărbătoare şi bucurie.

O altă caravană, cea a surprizelor, s-a desfăşurat pe parcursul sărbătorilor de iarnă şi a vizitat familiile social defavorizate din 29 de localităţi din republică. Organizatorilor li s-a alăturat şi compania BEMOL, care a făcut posibilă transportarea cadourilor şi ajutoarelor materiale oferite de Sindicatul Independent ’’Protectia Socială’’.

La fel de dragi îi sunt companiei Bemol şi copiii din capitală – cadourile pentru picii din Centrul Republican de Reabilitare au fost întîmpinate cu emoţii pozitive şi zîmbete. Nu este prima dată cînd Centrul de Reabilitare primeşte ajutor din partea companiei
Bemol – anul trecut centrului i-au fost alocate în scopuri caritabile circa 1,000 de litri de combustibil pentru deplasările necesare.

Un alt eveniment în organizarea căruia s-a implicat BEMOL a fost Quiz Night Quest-ul “Quest for life”, care a colectat fonduri pentru sectia de oncopediatrie din Chişinău. Cîştigătorii competiţiei au primit în calitate de premii 54 carduri cu combustibil din partea companiei Bemol.

Pe lângă proiectele caritabile, compania Bemol a susţinut şi un proiect cultural, organizat de revista PUNKT, care a captat atenţia tuturor iubitorilor de muzică buna din capitală, şi anume – Norzeatic. Concertul a avut loc pe 15 decembrie, într-un club din Chişinău.

De sărbători compania BEMOL a
alocat suport material sub formă de
scutece şi alimente pentru copilaşii
de la Hospice Angelus, care suferă
de boli incurabile. Hospice Angelus
este unicul centru de îngrijire
paleativă din Moldova. Alimentele şi
scutecele au fost repartizate medicilor
pediatri, care se ocupă de îngrijirea
copiilor.
Compania BEMOL se implică activ în ajutorarea nevoiaşilor şi nu ramîne indiferentă la solicitări ce ţin de o cauză nobilă sau un scop caritabil. Investiţiile în fondurile caritabile, evenimentele sportive şi proiectele sociale pentru anul 2012 constituie circa 300 mii lei, dintre care o treime au fost distribuite pentru proiectele caritabile, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
PiataAuto.mdBEMOL
2
1,902
COMENTARII (3)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 Ianuarie 2013 - 11:34
E bine tot ceea ce s-a facut, ii apreciez pentru asta... doar ca sa fi facut din inima, dar asa doar de a fi scutiti de careva impozite... Se vede mai mult un scop de profit decit acte de caritate.
0
0
jaguar
Chişinău
la 16 Ianuarie 2013 - 11:58
probail iti este greu sacrezi ca oamenii mai pot si darui. Iti imaginezi ca nu au de unde?
Sau iti e greu sacrezi ca pot asta...

Se nasc si in Moldova oameni.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 Ianuarie 2013 - 15:49
Jaguar: Nu problema ca n-au de unde... daca acestia n-au ap nustiu cine e bogatul... Am zis care e scopul lor: de a fi scutiti de impozite sau crezi ca in calitate de sponsori ei asa de flori de cuc se inscriu? Cu kit mai multe sponsorizari va aloka, ku atit mai putin vor plati in cazna si banii vor curge in buzunarele lor fara a se scutura si pe la altii...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!