Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Stele de cinema: 14 modele Mercedes-Benz vor figura într-o nouă producţie de la Hollywood

28 Ianuarie 2013 - 09:10
Ilie Toma
Stele de cinema: 14 modele Mercedes-Benz vor figura într-o nouă producţie de la Hollywood
Exact la 14 februarie, de ziua îndră- gostiţilor, sălile marilor cinematografe ale lumii vor găzdui premiera celui mai nou film din seria „Die Hard” („Greu de ucis”), numit, de această dată, „A Good Day to Die Hard”.

Ca de obicei, rolul personajului principal, John McClane, este interpretat de celebrul Bruce Willis. Pe lângă acesta, însă, marca germană Mercedes-Benz se laudă cu o distribuţie importantă a modelelor sale, care vor fi în miezul acţiunii filmului. În total 14 modele diferite vor fi prezente în film – de la C-Class, E-Class şi G-Class, până la Maybach 57, Vito, Sprinter şi chiar Unimog şi Zetros. Multe dintre acestea figurează în curse demente pe străzile Moscovei, acolo unde are loc acţiunea filmului.

Doar că Hollywood-ul nu şi-a dorit să meargă la propriu până în Moscova pentru a filma scenele producției, aşa că a ales Budapesta drept locaţie de facto pentru filmări, montând câteva monumente comuniste false în decor şi alte câteva indicatoare de circulaţie în stil moscovit. Din decor nu lipsesc şi câteva Lade, pentru mai multă autenticitate...
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter