Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

E oficial, Volkswagen cross up! a devenit model de serie!

11 Februarie 2013 - 14:50
Ilie Toma
E oficial, Volkswagen cross up! a devenit model de serie!
Volkswagen a cochetat ceva vreme cu ideea conceptuală a lui cross up! – o versiune ceva mai dură a micuţului up!, capabilă să treacă prin anturaje mai dificile. Acum, ideea a devenit realitate şi germanii îşi anunţă cel mai proaspăt model de serie – cross up! Primul contact cu publicului al noului model va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Cum era firesc, noul model nu aduce prea mari schimbări în substratul tehnic, cu excepţia unei noi suspensii ranforsate, cu gardă la sol mărită. O altă distincţie, cu caracter funcţional, e dată de prezenţa zonelor de protecţie din plastic în partea inferioară a caroseriei. De asemenea, noul model a primit standard jante de 16 inch şi bare de pavilion, în cazul în care posesorii lui îşi vor dori să fixeze sisteme suplimentare pentru bagaje.

De tracţiune integrală nici nu poate fi vorba – cross up! mizează pe stil şi robusteţe sporită, pentru clienţii cu un stil de viaţă mai activ. Sub capotă va fi disponibil un singur propulsor pe benzină, de 1.0 litri şi 3 cilindri, care dezvoltă 75 CP.

Preţul noului model, însă, se arată a fi destul de atractiv. În Germania Volkswagen cross up! va porni de la doar 13,925 euro şi va ajunge în showroom-uri către sfârşitul verii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter