Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Mercedes-Benz A 45 AMG!

13 Februarie 2013 - 12:38
Ilie Toma
Premieră: Mercedes-Benz A 45 AMG!
Da, se întâmplă! Acum şi cel mai mic model din gama Mercedes-Benz are o versiune AMG!

Apariţia lui A-Class AMG nu mai era o enigmă de ceva vreme. Era mai degrabă o problemă de timp, şi de dezvăluire a primelor imagini cu acesta. Cu câteva clipe în urmă, germanii au făcut pasul oficial: noul A-Class AMG a fost anunţat, iar primele imagini au fost publicate, urmând ca debutul public al noului model să se realizeze la Salonul Auto de la Geneva.

Marea supriză a lui A 45 AMG vine de sub capotă. Aici se află cel mai puternic motor turboaspirat în patru cilindri din lume!

Din 2.0 litri acesta scoate incredibilii 360 CP! Cuplul maxim ajunge la 450 Nm! Similar altor motoare AMG, şi propulsorul lui A 45 AMG va fi construit manual de inginerii AMG din Affalterbach.

Cu o asemenea „inimă” sub capotă, noul A-Class AMG a avut nevoie de un sistem de tracţiune integrală, care îl ajută să poată prinde prima sută în doar 4.6 secunde! Viteza maximă este limitată, firesc, la clasicii 250 km/h.

Nu vă spunem mai multe, deocamdată. Esenţa aţi aflat-o. Acum Vă lăsăm să Vă delectaţi cu cel mai nou model AMG din imagini!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter