Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Prima imagine cu Mercedes-Benz CLA 45 AMG, deconspirată într-un joc video

22 Februarie 2013 - 07:49
Ilie Toma
Prima imagine cu Mercedes-Benz CLA 45 AMG, deconspirată într-un joc video
Modul în care „scapi” primele imagini cu un nou model poate fi o adevărată provocare pentru un producător, întrucât un teasing bun poate creşte exponenţial interesul pentru un nou model. Unii îşi scot bolizii semicamuflaţi, aşteptând ca vreun paparazzi să îl prindă în obiectiv, alţii o fac mai subtil, şi-l „scapă” într-un nou joc video popular.

Sony Computer Entertainment a dezvăluit acum câteva ore noul joc video „Driverclub”, pregătit să opereze cu recent anunţatul PlayStation 4. Şi, ca să vezi minune, unul din cele mai picante modele din joc e chiar viitorul Mercedes-Benz CLA 45 AMG! Şi asta în timp ce producătorul nu a publicat nici o altă imagine oficială cu acest model şi nici măcar nu l-a confirmat oficial până acum. Odată cu dezvăluirile celor de la Sony, şi cei de la Mercedes-Benz au fost „nevoiţi” să confirme că noul CLA 45 AMG va debuta public la Salonul Auto de la Geneva, alături de noul A 45 AMG.

Ca şi A-Class AMG, noul CLA 45 AMG va adăposti sub capotă un motor turbo de 2.0 litri şi 360 cai-putere. Deocamdată, noul motor al celor de la Mercedes-Benz este cel mai puternic motor cu patru cilindri din lume!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (1 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter