Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

În Geneva a debutat somptuosul coupe Rolls-Royce Wraith

6 Martie 2013 - 09:42
Denis Godorozea
În Geneva a debutat somptuosul coupe Rolls-Royce Wraith
Iată-l în toată splendoarea, noul model Rolls-Royce Wraith, care a debutat recent în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva. Wraith întruchipează apogeul cupeurilor ultra-luxoase cu alură sport. Construit pe platforma modelului Ghost, noul Wraith este mai scurt cu 130 mm şi se diferenţiază de limuzina de lux prin linia plafonului dinamică, care îi redă un caracter sport. Silueta unui fastback veritabil este accentuată şi de ornamentul masiv în jurul geamurilor laterale.

Calea spre habitaclu o deschide uşa masiva cu deschidere împotriva mersului automobilului şi cu o închidere automatizată. Interiorul somptuos este decorat cu lemn Canadel Panelling, iar pe pod sunt instalate 1340 becuri din fibră optică pentru a crea un ”cer cu stele” denumit Starlight Headliner. Pielea folosită la interior este de calitatea modelelor Phantom.

Wraith este cel mai dinamic şi puternic Rolls-Royce creat vreodată. Sub capotă sa se ascunde imensul propulsor V12 de 6.6 litri biturbo, care a fost preluat de pe modelul Ghost. Pentru Wraith puterea a fost crescută până la 633 CP şi 800 Nm, ce permite cupeului cu o masă de 2360 kg să atingă prima sută de kilometri în doar 4.6 secunde.

Puterea este transmisă către axul spate prin intermediul cutiei de viteze automate în 8 trepte. Foarte ingenios este noul sistem Satellite Aided Transmission (SAT), debutat în premieră pe modelul Wraith, care include treapta optimală bazându-se pe datele sistemului de navigaţie!

Vânzările noului Rolls-Royce Wraith vor demara la sfârşitul anului curent, preţul lui fiind de 245.000 euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (29 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter